fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Internationella talare till bokning av Petter Stordalen.

Petter Stordalen

Kontakta oss för kostnadsfri support

Från jordgubbsförsäljare till hotellkung!Petter A. Stordalen, född i Porsgrunn i Norge, är en norsk investerare, hotellmagnat, fastighetsutvecklare och miljöaktivist. Under 20 år har Stordalen byggt upp Nordic Choice Hotels från att vara ett konkurshotat hotell till en koncern bestående av 170 hotell och fem kedjor med fler än 12 000 medarbetare. Denna otroliga resa startade i Stordalens hemort där han som 12-åring sålde jordgubbar på torget. ”Jordgubbsfilosofin” härstammar från hans minnen av att ha sålt jordgubbar åt sin far och utgör grunden i Stordalens affärsfilosofi.

Är du intresserad av att boka Petter Stordalen? Eller vill du kanske ha mer information om Petter Stordalen eller några andra Internationella talare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.