Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Jakob Lagercrantz.

Jakob Lagercrantz

Kontakta oss för kostnadsfri support

Föreläser om hur miljöfrågan kan inspirera och samtidigt bli en del i företagets strategiska utveckling. Miljöfrågan blir allt mer aktuell. Men vad är “mest rätt” att göra? “Gör inte för mycket för snabbt”, är det överraskande svaret från Jakob Lagercrantz. “Se hellre till att satsningen blir långvarig, och gynnar företagets utveckling”. Jakob har arbetat sedan tidigt 1980-tal med miljöfrågor. 11 år i Greenpeace Sverige, där han arbetade med allt från att rädda vikvalar i Barentshavet till att vara VD för den då största svenska miljöorganisationen. Han har sedan 1995 varit egen företagare, och arbetet med en blandning av privat och offentlig sektor.

Är du intresserad av att boka Jakob Lagercrantz? Eller vill du kanske ha mer information om Jakob Lagercrantz eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny