fbpx

Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Gun Sätterman.

Gun Sätterman

Kontakta oss för kostnadsfri support

Gun Sättermann har en bakgrund som kvalitetschef för Boforskoncernen. I en mycket maskulin miljö var hon var en av få kvinnliga ledare. Under den perioden väcktes hennes intresse för TQM (Total Quality Management) och kvalitetsledarskap. Efter en magister examen i organisation och ledarskap är hon i dag sedan 5 år verksam som egen konsult med inriktning ledarskap. Gun har 20 års egen praktisk erfarenhet av ledarskap. Guns största styrka som föreläsare är hennes engagemang och hennes förmåga att synliggöra, entusiasmera och inspirera.

Är du intresserad av att boka Gun Sätterman? Eller vill du kanske ha mer information om Gun Sätterman eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny