fbpx


Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Annika R Malmberg.

Annika R Malmberg

Kontakta oss för kostnadsfri support

Annika R Malmberg är relationsexperten som gjort sig känd för sitt unika sätt att trollbinda en publik. Med en blandning av föreläsning och rent artisteri, alltid med topputvärderingar, räknas hon idag som en av landets i särklass mest eftertraktade talare.

Annika har skrivit boken Relationskompassen – 10 knep att inte tappa bort varandra 

Presstext från Mondial förlag: Relationskompassen – 10 knep för att inte tappa bort varandra, vänder sig till alla som vill jobba på den för många viktigaste relationen i livet: den till vår partner. Boken är uppdelad i tio kapitel med lika många tips på hur man får relationen att blomstra, t.ex. hur man löser konflikter, hanterar olikheter, har utvecklingssamtal med sin partner, skriver sin egen bruksanvisning och bråkar så det hjälper, inte stjälper. Med en humoristisk ton som lockar till skratt vänder sig boken till alla, även den som kanske inte vanligtvis plockar upp en bok om relationer. Den baserar sig på Annikas 30-åriga erfarenhet som coach och föreläsare i ämnen som rör mänskligt beteende och hur man känner igen och hanterar såväl egna som andras försvars­- och hävdelsemekanismer.
Vi tänker att det kunde vara rätt i tiden nu att jobba på relationen. Annika kan svara på vanliga frågor om relationer, lista sina bästa tips.

Underhållande sätt att beskriva människors olikheter

Få kan som Annika på ett så underhållande sätt beskriva människors olikheter och med sådan humor och värme visa hur man kan skapa fungerande relationer med alla som inte är som du. Hon pratar ofta om samarbete, kommunikation och hur alla (oavsett temperament och personlighet) har rätt att må bra på jobbet. Men vad som är att ”må bra” och hur vi definierar ”arbetsglädje” måste få vara olika saker för olika människor. 

Skrattar högt av igenkänning

Föreläsningarna är ofta så fyllda med dråpliga exempel att deltagarna skrattar högt av igenkänning, men också stannar upp och funderar kring det egna ansvaret att visa respekt för andra. Att acceptera att vi är olika och att vi alla behöver bli bättre på att anpassa oss och mötas på halva vägen, för att undvika onödiga krockar. Med konkreta råd och verktyg, om team och samarbete, visar Annika hur vi på riktigt ska kunna lyfta varandra. 

Bakgrund som säljare och ledare

Med sin yrkesbakgrund som både säljare och ledare (och utbildare inom samma områden) kan hon även på ett fängslande och initierat sätt föreläsa om försäljning och ledarskap, och hur man tar sig igenom motgångar och alla typer av svårigheter. Exemplen är många och flera vittnar om att de efter en föreläsning med Annika blev så inspirerade att de faktiskt gick hem och gjorde saker annorlunda. Och fick resultat. 

Aktuell med Relationsshowen

Annika har över 30 års erfarenhet av möten med människor och är grundare och VD för Hamilton Group och författare till fyra böcker. Hon är aktuell med en egen föreställning Relationsshowen som nu är en av hennes mest populära digitala föreläsningar och har ofta synts i rutan som favoritexpert hos Filip och Fredrik i Breaking News. Annika seglade förra året upp på listan som en av Sveriges Superkommunikatörer och är en av endast tre talare och den enda kvinnan Sverige som fått utmärkelsen Diamond Speaker.  På fritiden tränar hon med sin man och kollega Johan i multisport en uthållighetssport som bygger på lagarbete. Hon coachar även andra multisportlag i samarbete och att vara bäst när det gäller.

Sagt om Annika

Stark, klok, rolig, varm, inbjudande och karismatisk”. ”Du ligger alltid i topp”.