Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra Svenska Föreläsare till bokning av Anders Wiman.

Anders Wiman

Kontakta oss för kostnadsfri support

Från mors kök till bilfabrik Är det så att varje människa är född med sina möjligheter och begränsningar? Eller är det så att vi alla bär på en oändlig potential som de flesta av oss aldrig lär sig att förstå, än mindre att använda? Anders Wiman, entreprenör,företagsledare och förälder tar oss med på en inspirerande och osannolik resa, där lusten och modet besegrar rädslan att misslyckas. Hans förmåga att skapa mänskliga möten mellan människor blir nyckeln till framgång. Han startade som 18-åring sitt första företag i sin mors kök. Drygt 20 år senare var det företag Anders startade en av Europas mest välrenommerade ambulanstillverkare. Anders bjuder generöst på sina egna framgångar och misslyckanden som entreprenör, ledare, förälder och människa. Han har ett högt tempo med massor av skratt.

Är du intresserad av att boka Anders Wiman? Eller vill du kanske ha mer information om Anders Wiman eller några andra Svenska Föreläsare?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny