fbpx

Vi är övertygade om att människor och vår omgivning går att inspirera och påverka med tal och uttryck. Vi är övertygade om att vår värld kan bli mycket bättre om vi får ta del av den bästa kunskapen som existerar på vår planet. 

Därför har vi skapat Hjärntillskott. 

Hjärntillskott Vårseminarium 2024, Malmö @ Malmö Arena Hotel | Skåne län | Sverige

Hjärntillskott Vårseminarium 2024, Malmö

När:
2024-05-15 kl. 08:00 – 12:00
2024-05-15T08:00:00+02:00
2024-05-15T12:00:00+02:00
Var:
Malmö Arena Hotel
Hyllie Boulevard 12
215 32 Malmö
Sverige
Pris:
5900SEK exkl. moms

En hållbar ekonomi

Ett halvdagsseminarium med fokus på hur vi kan finna tillväxt på ett hållbart sätt.

Klas Eklund Ekonomi i svåra tider

Klas Eklund är en svensk ekonom, lärare och författare född i Stockholm 1957. Han är en av Sveriges mest välkända ekonomer och har blivit en ofta sedd gäst i TV-program som handlar om ekonomi och politik. Eklund har en magisterexamen i nationalekonomi från Stockholms universitet och en doktorsexamen från Harvard University. Efter att ha arbetat som forskare och lärare vid Harvard och Stockholms universitet, blev Eklund chefsekonom på SEB, en av Nordens största banker. Eklund har också varit medlem i regeringens finanspolitiska råd, där han var med och utformade den svenska ekonomiska politiken. Han har varit ledamot i Riksbankens direktion, som är den svenska centralbankens beslutsfattande organ. Eklund är nu en populär föreläsare och har undervisat på flera svenska universitet. Han är även en flitig författare och har skrivit flera böcker om ekonomi och samhälle, bland annat Europas självmord och Den nya ekonomins grundproblem. Genom sin karriär har Eklund blivit en av Sveriges mest välkända och respekterade ekonomer, och hans åsikter har ofta spelat en viktig roll i den svenska ekonomiska debatten. Med sin djupa kunskap och breda erfarenhet inom ekonomi och finans är Klas Eklund en kraftfull resurs för alla företag och organisationer som strävar efter att förstå och dra nytta av de senaste trenderna och förändringarna inom ekonomin.

 

Gustav Stenbeck Där hållbarhet och affärer möts

Gustav Stenbeck är miljöaktivisten som blev riskkapitalist, entreprenör och börs-VD. Han jobbar idag med att starta, finansiera och bygga startups som har världs-förändrande potential. Han har hands-on-erfarenhet av vilka hållbarhetsinitiativ som funkar inom både stora och små bolag och utmanar många tidigare sanningar inom hållbarhetsvärlden. Gustav kommer prata om hur hållbarhet förändrar världen och hur du kan dra nytta av förändringen för att redan idag bygga bättre bolag. När publiken lämnar en av Gustavs föreläsningar så gör de det med nyvunnet engagemang och kunskap. Kanske lämnar de även med en önskan att förändra världen.

 

Sara Wimmercranz Hur kan andras fördomar bli dina framgångar?

Entreprenör, investerare och drake i SVTs Draknästet. Hon var med och grundade miljardbolaget Footway och driver idag riskkapitalbolaget BackingMinds som gör affärer på andra investerares fördomar. Sara ägnar sitt liv åt att bygga broar mellan vanligt folk och näringslivet, demokratisera ägande, och hon mäter förändring i timmar och kronor. Sara har blivit utsedd till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare av Dagens Industri, Supertalang av Veckans Affärer, Årets Mama av tidningen Mama och en av Näringslivets Mäktigaste kvinnor av Veckans Affärer.

Upplägg:

07.30 Registrering, kaffe och mingel
08.00 Föreläsare 1
09.15 Föreläsare 2
10.30 Kaffepaus
10.45 Föreläsare 3
12.00 Affärslunch