fbpx

Vi är övertygade om att människor och vår omgivning går att inspirera och påverka med tal och uttryck. Vi är övertygade om att vår värld kan bli mycket bättre om vi får ta del av den bästa kunskapen som existerar på vår planet. 

Därför har vi skapat Hjärntillskott. 

Hjärntillskott Vårseminarium 2023, Stockholm @ Quality Hotel Globe | Stockholms län | Sverige

Hjärntillskott Vårseminarium 2023, Stockholm

När:
2023-06-01 kl. 08:00 – 12:15
2023-06-01T08:00:00+02:00
2023-06-01T12:15:00+02:00
Var:
Quality Hotel Globe
Arenaslingan 7
121 77 Johanneshov
Sverige
Pris:
5900SEK exkl. moms

Skapa trygghet i en föränderlig värld

Hur gör vi för att acceptera och leva i denna föränderliga värld? Krig, pandemi, inflation, räntehöjningar – kommer det ständigt att vara dessa oförutsedda händelser?

Magnus Helgesson – Framgång lämnar spår

Magnus är en av Sveriges främsta och bästa föreläsare inom entreprenörskap och inspiration till förändring. Han lär dig verktyg som du direkt kan använda för att nå nya höjder och lyckas infria dina löften mot dig själv. Besluten formar din framtid. I maj 2013 slutade Magnus som VD på Harrys Pubar och ägnar sig numera åt att föreläsa och coacha andra människor. Föreläsningarna är passionerade och skakar om på ett positivt och roligt sätt. Det undgår ingen att han älskar att inspirera andra människor till framgång. Även om Magnus själv hade ett tidigt mål om att bli miljonär redan i tjugoårsåldern handlar livet inte alltid om pengar. Det vet Magnus eftersom han tidigt nådde målet. Trots pengarna kändes livet tomt. Här kommer ni att få reda på vad som är riktigt livsinnehåll och vad som betyder något.

Sofie Lindblom – The Art of Innovation

Tidigare global innovationschef på Spotify och utsedd till en av Sveriges mäktigaste kvinnor. Sofie Lindblom är entreprenör, innovatör och kreatör som är känd för sin expertis inom innovation och ledarskap. Under de senaste tio åren har hon drivit innovationsprocesser både inom etablerade bolag och som entreprenör i nystartade bolag. Sofie var bland annat innovationschef på Spotify under en intensiv tillväxtfas och har hjälpt företag som H&M och Electrolux med sina innovationssatsningar. Hon har även grundat och varit VD för Ideation360. Ett företag som utvecklar en digital plattform för att samla in idéer och koordinera innovationsprocesser. Som VD för Ideation360 har hon gett företag verktygen för att börja bygga morgondagens affär. Hennes passion för innovation och förändring har gjort henne till en hyllad nytänkare och hon har fått en rad utmärkelser för sitt arbete.

Pigge Werkelin – Motgångar – En del av livet

Pigge Werkelin trivs med att vara gotlänning och entreprenör. Just detta med att vara entreprenör kan ha sina sidor på ön. Gotland har väldigt många bevarare och bevakare som vill att det skall vara som det alltid varit. Fast helst lite bättre. I rollen av entreprenör blev Pigges uppgift att hitta nya vägar och nya lösningar. Oftast lösningar som det inte finns något klart regelverk kring och då blir det problem för t ex byråkraterna. I många fall så uppfattar byråkraten, bevararen och bevakaren en entreprenör som något hotfullt. Flera av hans projekt har idiotförklarats när bygget pågår, men när samma människor sett slutresultatet blir projekten istället hyllade. Det är ofta osäkerhet som skapar motsättningar. Som alltid, kan ingen tillfredsställa alla och det kommer alltid att finnas de som ogillar både villavagnar och hotellbyggen. Lär dig tro på dig själv och gå din egen väg.

Professor Micael Dahlen – Hur siffror styr våra liv

Författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm. Tidigare har han bland annat skrivit böckerna Livet på Mars, Nextopia och Monster som har nått en global publik i länder som USA, Tyskland, Sydkorea, Holland, Norge och Finland. Hans senaste bok heter Sifferdjur: hur siffrorna styr våra liv. Micael Dahlen är en populär föredragshållare, såväl i Sverige som internationellt. Han är rankad som nummer 2 i världen bland forskare inom sitt område (The Journal of Business Research, september 2021), och nominerades till priset Business Professor of the Year Award av The Economist’s Intelligence Unit. Micael har föreläst på platser som Shanghai, New York, Istanbul och Lissabon, för kunder som Google, Ericsson, Samsung, Deloitte, Volkswagen, Fujitsu och Oriflame.

+  Extra gäst: Runar Karlqvist
Moderator: Lydia Capolicchio

Upplägg:
07.30 Registrering, kaffe och mingel
08.00 Föreläsare 1
09.00 Föreläsare 2
10.00 Kaffepaus
10.15 Föreläsare 3
11.15 Föreläsare 4
12.15 Affärslunch