fbpx

Vi är övertygade om att människor och vår omgivning går att inspirera och påverka med tal och uttryck. Vi är övertygade om att vår värld kan bli mycket bättre om vi får ta del av den bästa kunskapen som existerar på vår planet. 

Därför har vi skapat Hjärntillskott. 

Hjärntillskott Vårseminarium 2023, Göteborg @ Elite Park Avenue | Västra Götalands län | Sverige

Hjärntillskott Vårseminarium 2023, Göteborg

När:
2023-06-02 kl. 08:00 – 12:15
2023-06-02T08:00:00+02:00
2023-06-02T12:15:00+02:00
Var:
Elite Park Avenue
Kungsportsavenyen 36
411 36 Göteborg
Sverige
Pris:
5900SEK exkl. moms

Skapa trygghet i en föränderlig värld

Hur gör vi för att acceptera och leva i denna föränderliga värld? Krig, pandemi, inflation, räntehöjningar – kommer det ständigt att vara dessa oförutsedda händelser?

Svante Randlert – Bli medarbetarnas och kundernas förstahandsval imorgon

Svante är en av nordens mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Vilket är helt avgörande för att nå goda resultat. I sin föreläsning kommer han bjuda på konkreta tips på hur du ska rekrytera, utveckla och motivera din personal både idag och i framtiden. Han är även författare till den bästsäljande boken Drömarbetsgivaren (2017) och en flitigt anlitad konsult inom rekrytering, HR, kompetensutveckling, employer och employee branding. I boken Drömledarskapet (2020) betonas vikten av att anpassa sig och ledarskapet utifrån den ständiga förändringen av samhället, beteenden, behov och teknik. Vad man bör göra idag för att prestera bättre imorgon, tillsammans. TÄNK OM ni måste TÄNKA OM, för att det som tagit er HIT kommer inte ta er DIT.

Sofie Lindblom – The Art of Innovation

Tidigare global innovationschef på Spotify och utsedd till en av Sveriges mäktigaste kvinnor. Sofie Lindblom är entreprenör, innovatör och kreatör som är känd för sin expertis inom innovation och ledarskap. Under de senaste tio åren har hon drivit innovationsprocesser både inom etablerade bolag och som entreprenör i nystartade bolag. Sofie var bland annat innovationschef på Spotify under en intensiv tillväxtfas och har hjälpt företag som H&M och Electrolux med sina innovationssatsningar. Hon har även grundat och varit VD för Ideation360. Ett företag som utvecklar en digital plattform för att samla in idéer och koordinera innovationsprocesser. Som VD för Ideation360 har hon gett företag verktygen för att börja bygga morgondagens affär. Hennes passion för innovation och förändring har gjort henne till en hyllad nytänkare och hon har fått en rad utmärkelser för sitt arbete.

Pigge Werkelin – Motgångar – En del av livet

Pigge Werkelin trivs med att vara gotlänning och entreprenör. Just detta med att vara entreprenör kan ha sina sidor på ön. Gotland har väldigt många bevarare och bevakare som vill att det skall vara som det alltid varit. Fast helst lite bättre. I rollen av entreprenör blev Pigges uppgift att hitta nya vägar och nya lösningar. Oftast lösningar som det inte finns något klart regelverk kring och då blir det problem för t ex byråkraterna. I många fall så uppfattar byråkraten, bevararen och bevakaren en entreprenör som något hotfullt. Flera av hans projekt har idiotförklarats när bygget pågår, men när samma människor sett slutresultatet blir projekten istället hyllade. Det är ofta osäkerhet som skapar motsättningar. Som alltid, kan ingen tillfredsställa alla och det kommer alltid att finnas de som ogillar både villavagnar och hotellbyggen. Lär dig tro på dig själv och gå din egen väg.

Professor Micael Dahlen – Hur siffror styr våra liv

Författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm. Tidigare har han bland annat skrivit böckerna Livet på Mars, Nextopia och Monster som har nått en global publik i länder som USA, Tyskland, Sydkorea, Holland, Norge och Finland. Hans senaste bok heter Sifferdjur: hur siffrorna styr våra liv. Micael Dahlen är en populär föredragshållare, såväl i Sverige som internationellt. Han är rankad som nummer 2 i världen bland forskare inom sitt område (The Journal of Business Research, september 2021), och nominerades till priset Business Professor of the Year Award av The Economist’s Intelligence Unit. Micael har föreläst på platser som Shanghai, New York, Istanbul och Lissabon, för kunder som Google, Ericsson, Samsung, Deloitte, Volkswagen, Fujitsu och Oriflame.

+  Extra gäst: Runar Karlqvist
Moderator: Lydia Capolicchio

Upplägg:
07.30 Registrering, kaffe och mingel
08.00 Föreläsare 1
09.00 Föreläsare 2
10.00 Kaffepaus
10.15 Föreläsare 3
11.15 Föreläsare 4
12.15 Affärslunch

 

OBS! Seminariet har blivit flyttat till Elite Park Avenue.