fbpx

Vi är övertygade om att människor och vår omgivning går att inspirera och påverka med tal och uttryck. Vi är övertygade om att vår värld kan bli mycket bättre om vi får ta del av den bästa kunskapen som existerar på vår planet. 

Därför har vi skapat Hjärntillskott. 

Hjärntillskott Morning Masterclass, Stockholm @ Quality Hotel Friends | Stockholms län | Sverige

Hjärntillskott Morning Masterclass, Stockholm

När:
2021-04-26 kl. 07:30 – 10:00
2021-04-26T07:30:00+02:00
2021-04-26T10:00:00+02:00
Var:
Quality Hotel Friends
Råsta Strandväg 1
169 56 Solna
Sverige
Tickets:

Masterclass låter dig fördjupas i ett ämne av en utvald lärare av högsta klass. “En dag med en skicklig lärare är värt mer än 1000 dagar av flitigt studium” lyder ett gammalt ordspråk. På våra Masterclass sitter ni ner vid bord för att kunna diskutera frågor och för att knyta kontakter. Välkommen!

 

Stefan Hyttfors – Framtidsvisioner

Visionen är ledstjärnan som skapar engagemang och driv hos samtliga medarbetare. Den ska tilltala såväl kunder och medarbetare som aktieägare. Visionen ska förmedla en tydlig bild av var företaget vill nå och motivera oss att sträva mot framtida mål.

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Han har en bakgrund som fotografisk chefredaktör, journalist, pr-konsult och är en av grundarna till den digitala PR-byrån Wenderfalck PR som vunnit åtskilliga priser för kreativitet och kundnöjdhet. Om internet var den sista stora innovationen i den industriella eran så kan mycket väl artificiell intelligens vara det första genombrottet i nästa. Med en hela tiden ökande förändringstakt har vi med största sannolikhet mera turbulent förändring framför oss än bakom oss.

Men att vinna i framtiden har aldrig handlat om att förutspå eller gissa. Framtidens vinnare är de som verkligen förstår vår nutid. Så låt oss fokusera på nutiden och främst de tre stora drivkrafterna för omtumlande, disruptiv förändring: Naturen berättar för oss att vi måste förändra oss, en ny generation och nya attityder säger att vi vill förändra och teknologin gör det möjligt.

 

Detta seminarium kommer även att livestreamas.