Bestspeakers
Boka föreläsare snabbt, lätt och billigt.

Bestspeakers är talarbyrån som jobbar direkt mot våra talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser. Framförallt har vi själva arrangerat seminarier med de mest kända personerna, så vi vet vilka som skulle passa till just ert arrangemang. Tveka inte att höra av dig till oss, så hjälper vi dig med allt från tips och råd om andra till bokning av OnStage Göteborg 2021.

OnStage Göteborg 2021

Kontakta oss för kostnadsfri support

OnStage är tillbaka!

OnStage var ett årligen återkommande evenemang i månadsskiftet november-december, fram till 2012 då vi bestämde oss för att ta en paus med det. Nu, 9 år senare, känner vi dock att det är dags att dra igång igen! Under en kväll får du och ditt sällskap möjlighet att njuta av en stjärnspäckad show och en specialkomponerad trerätters supé.

Den 26e november 2021, kl. 18.30 öppnar vi upp igen i lite mindre skala i rymliga Eriksbergshallen i Göteborg.
Underhållningen levereras av Clara Klingenström,  Elize Ryd, Jan Johansen, Dogge Doggelito, Bosson, Tess Merkel och Lasse Karlsson.

I priset ingår garderobsavgift, välkomstdrink, trerätters supé, kaffe, show och efterfest.

Är du intresserad av att boka OnStage Göteborg 2021? Eller vill du kanske ha mer information om OnStage Göteborg 2021 eller några andra ?

Kontakta oss genom nedan formulär så får du svar på alla dina frågor snabbt och lätt.

    Meny