Steven van Belleghem

When digital becomes human

Steven är expert på digital kundhantering och visar vägen för hur man hanterar relationer i en modern värld. Han har skrivit tre bästsäljande böcker varav en, The Conversation Manager, även vunnit pris för mest innovativa marknadsföringsbok.
Van Belleghem är även en framgångsrik entreprenör med många års erfarenhet och flera uppstartade bolag. Bara sedan 2014 har han varit involverad i 3 start-ups.
Utöver detta jobbar han även deltid som marknadsföringsprofessor på Vlerick Business School i hemlandet Belgien. För att alltid hålla sig uppdaterad på ämnet reser Steven och föreläsarkollegan Peter Hinssen på en årlig forskarresa till Silicon Valley där de tar del av de senaste digitala rönen.

All denna erfarenhet tar Steven med sig upp på scen för att visa hur framtidens marknadsföring kommer se ut. Steven talar på ett smart, entusiastiskt och inspirerade sätt och det kommer bli provokativt, spännande och skrämmande på samma gång. Så var beredd med penna och papper, och njut av föreläsningen!

Bli effektiv i ett digitalt samhälle

Steven van Belleghem
Niklas Modig
Frank Abagnale
Moderator: Mia Odabas
Stockholm Torsdag 11 maj 2017

Göteborg Fredag 12 maj 2017


Malmö Torsdag 1 juni 2017
Kontakta Bestseller för bokning och mer information.