Stephen M.R Covey

Speed of Trust - How to optimize your organization

Stephen M.R. Covey är en eftersökt föreläsare, entreprenör och rådgivare inom ledarskap, förtroende, etik, försäljning och effektivitet. Han har bland annat varit med och grundat bolagen CoveyLink och FranklinCovey Global Speed of Trust Practice som hjälpt, bland andra, ca 90% av alla bolag på Fortune 100-listan.

Han är även författare till den bästsäljande boken Speed of Trust där han bryter de gamla vanliga föreställningarna om att förtroende handlar om mjuka, sociala faktorer. Stephen menar istället att förtroende är en stor ekonomisk faktor som både går att mäta och att lära sig. Något som kan göra organisationer mer lönsamma, människor mer stödjande och relationer mer energifyllda. Inget är lika snabbt som hastigheten på förtroende och i en global ekonomi klarar man sig inte utan en ledare som har färdigheterna att kunna skapa, utöka och återupprätta tillit hos aktieägare.

Covey är expert på ämnet och talar med passion och insikt om hur du kan jobba med och finslipa dina förtroendeskapande egenskaper.Lita på oss när vi säger att du inte vill missa denna föreläsning!

Samarbetspartner

Stockholm

Tisdag 8 November 2016
08.00 - 16.00 i Stockholmsmässan i Älvsjö

Göteborg

Onsdag 9 November 2016
08.00 - 16.00 i Svenska Mässans
Kongresshall

Kontakta Bestseller för bokning och mer information