Prof. Steve Peters

Optimising the Performance of the Human Mind

Hur mycket tror du att dina känslor och tankar påverkar din prestation? Vilken omgivning är mest fördelaktig - en stödjande och uppmun-trande eller en negativ och nedtryckande?
Vad kan man göra för att kontrollera sina inre rädslor och negativa, irrationella tankar? Prof. Steve Peters har arbetat inom psykiatrin i över 20 år och har nått oerhörda framgångar när det gäller att höja prestationen hos elitidrottsmän. 

Han kommer att dela med sig av vetenskapen och tekniken bakom sitt arbete. Prof. Steve Peters kommer att tala om sina erfarenheter av att använda hans mind management-program för att hjälpa elitidrottsmän och företagsledare att övervinna sina rädslor och att leda med bättre kontroll, fokus och självförtroende. Prof. Peters är dekanus vid Sheffield University Medical School och husläkare inom psykiatri för Sky Procycling. Han är även konsulterande psykiater för Liverpool FC och Englands fotbollslandslag. 

Flera elitidrottsmän, bl.a Steven Gerrard, Sir Chris Hoy, Sir Bradley Wiggins, 
Victoria Pendleton och Craig Bellamy, har berättat öppet om hur Prof. Peters unika modell har hjälpt dem att förbättra deras prestation. Missa inte denna möjlighet att lära dig hur du kan höja din prestation!

Stockholm Tisdag 5 April

Göteborg Onsdag 6 April

Malmö Torsdag 7 April

Kontakta Bestseller för bokning och mer information.