Mike Walsh

Designing your business for the 21st century


Vi ska flytta in i en ny värld – formad av en generation som aldrig har känt till ett liv utan sofistikerad mobil teknik. Det är en utmaning för oss alla att tänka över hur vi gör affärer!
Om du kunde börja om med ett blankt papper, hur skulle du då designa ditt företag? Skulle dina yngsta anställda få koka kaffe eller vara med i ledningsgruppen? Är Big Data något för din IT-avdelning att oroa sig för eller ett vapen som ska hanteras av din ledningsgrupp? Vill du förbjuda sociala nätverk eller använda dem för att samarbeta mer effektivt?

Mike Walsh är VD för Tomorrow, ett globalt konsultföretag som arbetar med att utforma verksamheter för 2000-talet. Han erbjuder företagsledare rådgivning kring hur man utvecklas i en tid av omvälvande tekniska förändringar. Många av hans kunder finns med på den globala Fortune 500-listan och som en eftertraktad talare delar han ofta scenen med världens ledare och affärsikoner. Mike är för närvarande bland annat styrelseledamot och strategisk investerare i The North Alliance, Skandinaviens största digitala marknadsföringsgrupp.
Kom och lyssna på Mike för att lära dig hur du bäst förbereder dig för framtiden!

Samarbetspartner

Stockholm

Tisdag 8 November 2016
08.00 - 16.00 i Stockholmsmässan i Älvsjö

Göteborg

Onsdag 9 November 2016
08.00 - 16.00 i Svenska Mässans
Kongresshall

Kontakta Bestseller för bokning och mer information