Sommarerbjudande:

Härvarande medarbetare!

Micke Darmell Uppkopplad eller AvkoppladGe dina medarbetare riktigt goda förutsättningar för en härvarande och avkopplad sommar! Ta del av vårt sommarerbjudande där du får en föreläsning på köpet (värde 35000 kr) vid köp av 200 böcker!

I en värld där trycket på arbetsplatserna är större än någonsin och där vi anser att tiden är den största bristvaran i privatlivet behöver vi fundera på vad vi faktiskt vill lägga vår tid på. Trots detta tillbringar den genomsnittlige svensken 75 minuter på Facebook varje dag och 17 minuter med fullt fokus på sina barn. Var det egentligen så vi ville ha det? Micke Darmells guidar oss till att hitta rätt i våra egna prioriteringar på jobbet och hemma.

Köp minst 200 stycken Uppkopplad eller Avkopplad á 200 kronor (ord. pris 290 kr) för att ta del av erbjudandet.

Kontakta oss genom formuläret på denna sida för mer information. Ha en skön sommar!

Uppkopplad eller Avkopplad


En organisation är summan av alla dess relationer, såväl på insidan som i kontakt med kunder, samarbetspartners och samhället i stort. Påverkas en relation, påverkas helheten, precis som i vilket ekosystem som helst. Verksamhetens relationskapital som man talar idag, är kanske den viktigaste och mest värdefulla tillgång en verksamhet har.
Relationer idag påverkas av den ständiga uppkopplingen- många gånger på ett positivt sätt. Dock gör den ständiga uppkopplingen det svårare att vara härvarande vilket också gör det svårare att verka i team.

I en värld där trycket på arbetsplatserna är större än någonsin, där tiden är den största bristvaran i privatlivet och när de flesta relationerna finns på nätet är det inte så lätt att vara härvarande. När arbetslivet allt mer smälter samman med privatlivet skapas paradoxer. När du är på jobbet kanske du tänker på barnen eller fritiden, när du är hemma kanske du skickar mail och tänker på jobbet. Det är dags att ändra på detta nu!

Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner så kommer du att misslyckas om du inte kan vara härvarande.

Micke Darmell är idag en av Sveriges mest anlitade föreläsare och har bl.a. skrivit den mycket uppmärksammade boken ”Uppkopplad eller Avkopplad?”
Välkommen på en inspirerande föreläsning som du kommer ha mycket glädje av såväl i arbetslivet och privatlivet.

Ta makten över din tid!


Facebook, jobbmail, SMS, nyhetsappar, instagram och quizkampen...
Hur påverkas våra relationer när så många saker konkurrerar om vår uppmärksamhet?
Och hur blir det på arbetsplatsen? Kommer vi ner i ”flow” där vi presterar på topp?
Skapar alla dessa nya applikationer och lösningar bara en flexiblare vardag, eller finns det några blindskär att se upp för?
Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner som kommer du att lyckas om du har förmågan att vara härvarande!
Välkommen till en föreläsning som garanterat kommer att få dig att tänka tankar som du aldrig har tänkt tidigare. Micke Darmell är idag Sveriges mest anlitade föreläsare inom detta område och han har skrivit den mycket uppmärksammade boken ”Uppkopplad eller Avkopplad?” från 2013.

Trött på dåliga möten?


Med en bra möteskultur ökar du genomförandekraften i organisationen.
Möt mötesevangelisten nr 1 i Sverige Micke Darmell.
Med en bra möteskultur så når du snabbare dina mål.
Under denna föreläsning kommer du att få inspiration och konkreta verktyg för att dina möten skall få större effekt!

Ur innehållet:
Verksamhetsnyttan av en bra möteskultur.
Möteskulturens fyra hörnstenar.
Framgångsfaktorerna för ett bra möte före-under-efter.
Dokumentation med konkreta tips till dina kommande möten.

Micke Darmell är sjuksköterskan som de senaste 20 åren arbetat med möten ur olika perspektiv och de sista fem åren med fokus på den interna möteskulturen. Vi tillbringar 25% av all arbetstid i möten, är du chef eller ledare kommer du att tillbringa 25 år av ditt arbetsliv i möten. Trots detta är det få som har en enda timmes utbildning i ämnet.
I Sverige tillbringar tjänstemän tid i ineffektiva möten för 124 miljarder kronor per år.
Häng med på ett möte som kommer att ge dig energi!

Kontakta oss

Skicka