Mats Petersson

Vill du bli bäst i världen?

Alla människor vill prestera i alla delar av livet, i jobbet, med partnern, med barnen samt med övrig släkt och vänner. Det som däremot kännetecknar vårt samhälle idag är en känsla av otillräcklighet, man räcker inte till överallt. Att alltid ha dåligt samvete för att man kunde gjort lite till. Vi är experter på att motverka vår egen kapacitet och energi. Mats föreläsning handlar om att förstå vad din kropp behöver för att prestera på den nivå där du vill vara. Alla önskar sig ett liv i harmoni, där våra tillkortakommanden uppvägs av våra styrkor i andra sammanhang. Men om vi missköter vår kropp så går systemet i baklås, och vårt dåliga sinnestillstånd skapar ett beteende som inte framhäver våra styrkor och vi presterar inte på den nivå där vi vill vara.
Att jobba mindre och prestera mer - bara tanken svindlar, men det fungerar.
I en tuff konkurrenssituation håller det inte att ha medarbetare som presterar 50 % av sin kapacitet. Hur skall du få dem att motivera sig till att prestera bättre? Hur motiverar du dig själv att göra rätt saker? 

Mats har under de senaste 20 åren utvecklat en formel för hur företag och organisationer kan skapa effektivitet i världsklass. Mats ger dig insikt i hur man hanterar den strategiska frågan att bli nummer ett vare sig om det är som idrottare, säljare eller förälder.

Optimera det du har,
där du är

Anders Borg
Teo Härén
Mats Petersson
Moderator: Sabinije von Gaffke
Malmö Onsdag 15 november 2017
Kontakta Bestseller för bokning och mer information.