Sök
 • Göran Adlén

  Trendforskare, kommunikationsstrateg och pedagog och två gånger nominerad till årets talare.
  FramtidLedarskapMarknadsföringSvenska föreläsare
 • Kattis Ahlström

  Kattis Ahlström är en av våra största TV-personligheter och en uppskattad moderator, konferencier och debattledare.

  Kattis har varit chefredaktör på Icakuriren och startat och drivit tidningen och tv-programmet ”Kattis & Company”.
  Kattis Ahlström har ett stort socialt engagemang i flera välgörenhetsorganisationer och har just avslutat sin tjänst som generalsekreterare på BRIS.
  InspirationKommunikationModeratorerSvenska föreläsare
 • Angela Ahola

  Fil. Dr. Psykologi Angela Ahola har sedan 17 år erfarenhet av att arbeta med det första intrycket, ickeverbal kommunikation i ett affärsmässigt sammanhang, stereotyper och juridiska bedömningar. 
  KommunikationSvenska föreläsareTeamVarumärken
 • Oskar Andermo

  Hur du använder din telefon för framgång i livet och företaget! Teknologi är överallt och här för att stanna. Använt på fel sätt skapar en telefon stress och påverkar din hjärna på ett negativt sätt.  
  Men… det är inte telefonen det är fel på, det är användaren. 
  DrivkraftFörsäljningHälsaMotivationSvenska föreläsare
 • Agneta Andersson

  Proaktiv utveckling. Mental friskvård hjälper dig att reglera stress och påfrestning, dessutom att styra hur du reagerar, relaterar och agerar.
  HälsaSvenska föreläsare
 • Mikael Andersson

  Talare utan armar och ben som med mod, envishet och en enorm vilja visar att en positiv attityd kan försätta berg.
  InspirationSvenska föreläsare
 • Stefan Andersson

  Precis som du har jag mött flera av livets sidor och insett vikten av att få utlopp för alla sorters känslor. Jag talar om inspiration och bristen på inspiration. Om att slåss för att behålla det kreativa flödet och vad som 
  Artister / HumorInspirationKommunikationSvenska föreläsare
 • Robert Aschberg

  Robert är mest känd som programledare för TV3-program som Diskutabelt, Folkhemmet, Insider, Grannfejden och Expedition Robinson.
  EntreprenörskapHumorKreativitetLedarskapSvenska föreläsare
 • Christian Azar

  Christian Azar har en bakgrund inom fysik och han är för närvarande professor i energi och miljö vid Chalmers.
  MiljöSvenska föreläsare
 • Alexander Bard

  Having made a habit of lecturing dressed in wildlife-trekking shorts and a characteristic Nietzschean moustache, scribbling his notes on huge whiteboards rather than parading another predictable power-point presentation, the larger-than-life Alexander Bard.
  FramtidNytänkandeSvenska föreläsareTänkologi
 • Bengt Gejrot

  Bengt Gejrot är en av nordens mest erfarna och engagerade föreläsare inom försäljning.

  Bengts fokus är att öka din förståelse för hur du kan göra din kund mer framgångsrik samt att effektivisera ditt arbete med att skapa nya affärer. Bengt har under åren arbetat med att utveckla säljprocesserna i mer än 400 företag i Sverige, Norden och globalt .
  FörsäljningInternationella talareSvenska föreläsare
 • Ingvar Bengtsson

  Ingvar Bengtson har jobbat som konsult i eget bolag sedan 1979.Han har en upplevelseorienterad erfarenhet av teamutveckling, ledarskapsutveckling och personlig utveckling i konsultrollen.
  LedarskapMotivationSvenska föreläsareTeam
 • JP Bergkvist

  Jan Peter "JP" Bergkvist har varit aktiv inom området “hållbara affärer” på ledande funktioner i hotellnäringen sedan tidigt nittiotal.
  FörändringLedarskapMiljöSvenska föreläsare
 • Yngve Bergkvist

  Utifrån en galen idé har han skapat ett internationellt välkänt imperium av is, snö och design – ICEHOTEL. En över tjugo år lång resa från en igloo på 60 kvadratmeter till världens största hotell av is och snö på ca 5500 kvadratmeter.
  DrivkraftEntreprenörskapKreativitetMarknadsföringSvenska föreläsare
 • Agne Bergvall

  Agne Bergvall är en av personerna bakom det svenska friidrottsundret Carolina Klüft. Som tränare för flera av landets främsta aktiva friidrottare har han en hel del erfarenheter att dela med sig av till andra ledare.
  LedarskapMotivationSvenska föreläsare
 • Frida Boisen

  Frida Boisen är Digital chef och ansvarig utgivare för Bonnier Tidskrifter - med varumärken som Damernas Värld, mama, VeckoRevyn, Sköna hem, Allt om Mat, ToppHälsa, Hembakat, Styleby och Allt om Trädgård. Varje vecka når Bonnier Tidskrifter mer än 1,7 miljoner unika besökare och är Sveriges största featurenätverk. Bonnier Tidskrifter är en del av Bonnier AB.
  DrivkraftFramtidInnovationSvenska föreläsare
 • Anders Borg

  Anders Borg, Sveriges finansminister i Alliansregeringen åren 2006 - 2014 och utsedd till EU:s främste finansminister 2011 av tidningen Financial Times, kommer dela med sig av sina erfarenheter av det internationella finansiella systemet samt de risker och möjligheter som finns för entreprenörer i den globala ekonomin.
  EntreprenörskapSvenska föreläsare
 • Jan Bylund

  Vi ska vara goda föräldrar, friska, göra karriär, vara medvetna och helst ska vi göra allt på samma gång. Vissa klarar detta, men många orkar inte med sina egna och andras förväntningar. Oavsett vilken av dessa grupper man tillhör har man stort utbyte av Jan Bylunds föreläsning.
  Artister / HumorHumorInspirationPersonlig utvecklingSvenska föreläsare
 • Andreas Carlsson

  Redan som 14-åring började jag spela in egen musik och blev snart kontrakterad av svenska BMG Ariloa vilket innebar att jag redan innan avslutad gymnasietid både hade avverkat turnéer samt spelat in en debutplatta i eget namn. 
  Men rätt snart så insåg jag att det var roligare att skriva musik till andra artister och kom då lägligt nog i kontakt med den numer avlidne  Denniz Pop. Och i hans studio började jag tillsammans med Max Martin skriva musik med världen som arbetsfält.
  Artister / HumorEntreprenörskapInspirationMotivationSvenska föreläsare
 • Renata Chlumska

  Hur ska man beskriva Renata Chlumska? Som en vanlig svensk tjej? Det räcker inte. Som en kvinna som aldrig säger nej till nya utmaningar? Möjligen, även om det också känns rätt utslätat.
  DrivkraftInspirationMotivationSvenska föreläsare
 • Psykolog Christer Borg

  Christer Borg arbetar som psykolog, psykoterapeut, handledare, utbildare och föreläsare och har en mångsidig erfarenhet.
  InspirationKommunikationSvenska föreläsare
 • Micke Darmell

  Mickes tes är att oavsett om du är chef, ledare, kollega, vän, förälder eller kärlekspartner som kommer du att lyckas om du har förmågan att vara härvarande! 
  Micke Darmell är idag en av Sveriges mest anlitade föreläsare och har bl.a. skrivit den mycket uppmärksammade boken ”Uppkopplad eller Avkopplad?”
  DrivkraftFörändringInspirationKommunikationPersonlig utvecklingSvenska föreläsare
 • Anna Dyhre

  Anna Dyhre är 70-talist och har en jur. kand från Lunds Universitet. Under sina föreläsningar ger hon olika askpekter av Employer Branding - varumärket som arbetsgivare.
  DrivkraftLedarskapNytänkandeRetorikSvenska föreläsare
 • Fredrik Eklund

  Han säljer egendomar över hela New York och hus åt kändisar, samtidigt som han charmerar tittare i tv-programmet Million Dollar Listing New York. I år lanserar han sin bok The Sell: The Secrets of Selling Anything to Anyone.
  FörsäljningSvenska föreläsare
 • Lisa Ekström

  Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt.
  10-i-toppFörsäljningLedarskapPersonlig utvecklingSvenska föreläsareTeamVarumärken

Hjärntillskott

Ledarskapseminarier i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Information om Bestspeakers

Talarförmedling utan mellanhänder

Vi jobbar direkt mot våra föreläsare, talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser.

Vem vill du boka?

Här ser ni ett axplock av våra föreläsare, talare, artister och moderatorer. Beroende på vad ni är ute efter så kan vi ordna allt ifrån lokala talanger till John Cleese!


Letar ni efter en specifik person som inte är med på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss.

Bokningsinformation

Våra Föreläsare

Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med både kända och mindre kända svenska och internationella föreläsare, talare och moderatorer som ni kan boka till ert arrangemang.

Våra Artister

Genom vår årliga show OnStage har vi fått bra kontakt med artister och agenturer. Gör ert arrangemang oförglömligt genom att boka en artist. Det går lika bra att boka till kick-offen som till ert bröllop!

Boka föreläsare, boka talare eller boka artister

Vill Ni boka föreläsare från vår sida?

Eller hittar ni inte just den föreläsare ni söker på vår hemsida?

Kontakta oss för tips och idéer om vem som kan passa bäst för just ert arrangemang!

Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka talare, artister och moderatorer!

Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka