Sök
 • Lars Adaktusson

  Lars var tidigare nyhetsankare i Aktuellt, där han även varit inrikespolitisk reporter samt korrespondent i Wien och Washington.
  Moderatorer
 • Kattis Ahlström

  Kattis Ahlström är en av våra största TV-personligheter och en uppskattad moderator, konferencier och debattledare.

  Kattis har varit chefredaktör på Icakuriren och startat och drivit tidningen och tv-programmet ”Kattis & Company”.
  Kattis Ahlström har ett stort socialt engagemang i flera välgörenhetsorganisationer och har just avslutat sin tjänst som generalsekreterare på BRIS.
  InspirationKommunikationModeratorerSvenska föreläsare
 • Paula Asarnoj

  Paula Asarnoj har en lång och bred bakgrund inom media där hon växlat mellan olika roller både framför och bakom kameran/mikrofonen.
  Moderatorer
 • Ebba Blitz

  Hon har varit programledare för TV4, Kanal 5 och K-World och har bland annat lett programmet Draknästet i SVT.
  Moderatorer
 • Lydia Capolicchio

  Journalist, debattledare, krigskorrespondent, nyhetsreporter, programledare - Lydia Capolicchios meritlista går inte av för hackor.
  Moderatorer
 • Annika Dopping

  Med över 30 års erfarenhet som journalist, moderator, konceptutvecklare och affärsstrateg har Annika Dopping skaffat sig en dynamisk och välutrustad verktygslåda för Content Management. För Eventeffect berättar hon om hur hon finner inspirationen till sina föreläsningar och varför hållbarhet är så viktigt för eventbranschen.
  Moderatorer
 • Galenkonsulten

  När konferensen behöver en rolig mental vitamininjektion!

  Galenkonsluten är den självutnämnda framtidsvisionären och omvärldsanalytikern som tittar djupare i kristallkulan än någon annan förstå-sig-på-konsult gjort tidigare. Efter en gedigen förstudie av verksamheten så kastar han sig sedan hämningslöst över strategier, produkter, värdegrunder, kundrelationer, processflöden och branschuttryck hos alla sina uppdragsgivare. Galenkonsulten ÄLSKAR buzzwords, artikelnummer och treställiga förkortningar!
  FörändringHumorInnovationKreativitetModeratorerNytänkandeTänkologi
 • Kristin Kaspersen

  Vi har sett Kristin Kaspersen programledarrollen vid flera stora TV-evenemang som till exempel Idrottsgalan, Cancergalan och Melodifestivalen.
  Moderatorer
 • Mia Kleregård

  Mia Kleregård är en Sveriges främsta expert inom ledarskap och är känd för sitt genuina engagemang i människans lika värde, hållbarhet- och världsfrågor. Mia är idag involverad i arbetet med att utveckla styrelser, företagsledare och beslutsförfattare i arbetet med att skapa förståelse för vikten att agera på FN’s satta hållbarhetsmål.
  FramtidFörändringLedarskapMiljöModeratorerMotivationPersonlig utvecklingSvenska föreläsare
 • Karin Klingenstierna

  Karin Klingenstierna är en väldigt uppskattad moderator och konferencier med lång erfarenhet från olika typer av event. Hennes kompetens i kombination med lyhördhet och noggrannhet gör att hon kan möta kundens höga förväntningar.
  Moderatorer
 • Antoni Lacinai

  Antoni arbetar som professionell moderator och talare. Han har dessutom i författarskap skrivit Sveriges första bok direkt riktad till moderatorer.
  Moderatorer
 • Renée Nyberg

  Som välrennomerad programledare och journalist blev Renée Nyberg den första att lyckas få en intervju med Trustor-härvans Joachim Posener. En merit som talar för sig själv!
  Moderatorer
 • Mia Odabas

  Som moderator är det hennes uppgift att skapa trygghet på och omkring scenen. Som arrangör vill man känna sig trygg med att moderatorn reder ut situationen.
  Moderatorer
 • Alexandra Pascalidou

  Hon har arbetat som producent på Fakta-redaktionen på SVT och varit programledare för Mosaik.
  Moderatorer
 • Mi Ridell

  Mi kan bokas som debattledare, moderator eller konferencier. Hon är alltid väl förberedd och engagerad oavsett ämne och publik. Mi kan även engageras som föreläsare med sina föreläsningar om kroppsspråket och våga vara glad – mindfulness.
  InspirationKommunikationModeratorerMotivationPersonlig utvecklingSvenska föreläsare
 • Anna-Karin S. Öjerskog

  Anna-Karin S. Öjerskog uppskattas för sin professionalism, energi och förmåga att skapa engagemang hos sina scengäster och fånga upp essensen i det som sägs. Gärna med glimten i ögat. Väl påläst och kvick att fånga upp det riktigt intressanta lotsar Anna-Karin såväl scengäster som publik genom programmet och säkerställer att den röda tråden hålls.
  InspirationModeratorerMotivationSvenska föreläsareTeam
 • Pia Sehm

  Under sina många år som ekonomijournalist bland annat på TV4Nyheterna har Pia Sehm intervjuat de flesta av Sveriges näringslivstoppar och politiker, och hon är en flitigt anlitad moderator när ämnen som infrastruktur, kommunikation, privatekonomi och ledarskap står på agendan.
  LedarskapModeratorerSvenska föreläsare
 • Sabinije von Gaffke

  Sabinije von Gaffke arbetar som moderator, journalist, programledare, debattledare, nyhetsreporter och konfrancier.
  Är även flitigt anlitad speaker på både svenska och engelska, (merparten är engelskspråkiga uppdrag).
  Moderatorer
 • Malou von Sivers

  Sedan Malou von Sivers var med och startade Nyhetsmorgon i TV4 har hon blivit ett välbekant ansikte för oss alla.
  Moderatorer

Hjärntillskott

Ledarskapseminarier i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Information om Bestspeakers

Talarförmedling utan mellanhänder

Vi jobbar direkt mot våra föreläsare, talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser.

Vem vill du boka?

Här ser ni ett axplock av våra föreläsare, talare, artister och moderatorer. Beroende på vad ni är ute efter så kan vi ordna allt ifrån lokala talanger till John Cleese!


Letar ni efter en specifik person som inte är med på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss.

Bokningsinformation

Våra Föreläsare

Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med både kända och mindre kända svenska och internationella föreläsare, talare och moderatorer som ni kan boka till ert arrangemang.

Våra Artister

Genom vår årliga show OnStage har vi fått bra kontakt med artister och agenturer. Gör ert arrangemang oförglömligt genom att boka en artist. Det går lika bra att boka till kick-offen som till ert bröllop!

Boka föreläsare, boka talare eller boka artister

Vill Ni boka föreläsare från vår sida?

Eller hittar ni inte just den föreläsare ni söker på vår hemsida?

Kontakta oss för tips och idéer om vem som kan passa bäst för just ert arrangemang!

Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka talare, artister och moderatorer!

Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka