Sök
 • Frank Abagnale

  I mer än 30 år har Frank Abagnale bistått FBI i deras arbete med att bekämpa ekonomisk brottslighet. Vem kan vara mer lämpad? I sin tidiga ungdom gäckade han under fem års tid FBI och polisen med falska identiteter och löste in falska checkar över hela USA och i 26 andra länder.
  InspirationInternationella talareSäkerhet
 • Rasmus Ankersen

  Hur skapar man en vinnarmentalitet? Det är det många som undrar men den som kanske bäst kan svara på det är Rasmus Ankersen.
  DrivkraftInternationella talareKreativitetMotivationPersonlig utveckling
 • Bengt Gejrot

  Bengt Gejrot är en av nordens mest erfarna och engagerade föreläsare inom försäljning.

  Bengts fokus är att öka din förståelse för hur du kan göra din kund mer framgångsrik samt att effektivisera ditt arbete med att skapa nya affärer. Bengt har under åren arbetat med att utveckla säljprocesserna i mer än 400 företag i Sverige, Norden och globalt .
  FörsäljningInternationella talareSvenska föreläsare
 • Tony Blair

  Storbritanniens premiärminister 1997-2007 och idag är Tony Blair Quartet Representative i Mellanöstern där han representerar USA, FN, Ryssland och EU för att hjälpa till i konflikten mellan Palestina och Israel.
  Internationella talareKommunikationLedarskap
 • Sir Bob Geldof

  Sir Bob Geldof började sin karriär i bandet Boomtown Rats på 70-talet. Efter att varit i Etiopien i mitten av 80-talet och sett de vidriga levnadsvillkoren skrev han den kända låten ”Do they know it’s Christmas?”.
  DrivkraftFörändringInternationella talare
 • Sir Richard Branson

  Sir Richard Branson var bara 20 år gammal när han 1970 startade Virgin. Det som började som ett postorderföretag för skivor växte snart till att också innefatta skivaffärer, inspelningsstudios och ett skivbolag. Sedan dess har Virgin blivit ett av världens mest välkända och respekterade varumärken. Koncernen omfattar över 400 bolag i 30 länder och har en total omsättning på 21 miljarder dollar.
  DrivkraftEntreprenörskapInternationella talareKreativitetVarumärken
 • Daniel Burrus

  Daniel Burrus anses vara en av världens ledande prognosmakare när det gäller teknologier och affärsstrategier.
  FramtidInternationella talareNytänkandeStrategi
 • John Cleese

  John Cleese lär oss hur vi tränar upp vår kreativa förmåga. Han lär oss knepen som får oss alla att formligen spruta ut nya idéer.
  InnovationInspirationInternationella talareKreativitet
 • Sebastian Coe

  Sebastian Coe är en av världens främsta medeldistanslöpare genom tiderna. Men det är inte det enda – han är också en framgångsrik politiker och såg till att London fick hem OS 2012!
  InspirationInternationella talareMotivationStrategi
 • Dietmar Dahmen

  Ett företag som vill överleva i en föränderlig värld måste kunna anpassa sig – eller riskera att dö. Då vi inte kan ändra på vår omgivning, måste vi istället förändra vårt företag och se till att vi passar in. Dietmar visar exempel på företag som är bäst inom sitt segment, men som ändå inte klarar av att göra de nödvändiga förändringar som krävs för att behålla sin marknadsledande position.
  FramtidFörändringInternationella talareNytänkande
 • Bruce Dickinson

  Bruce Dickinson, är en entreprenör med många strängar på sin lyra. Han är kommersiell pilot, kreativ affärsman, radioprogramledare, författare, manusförfattare, skådespelare, marknadsdirektör och låtskrivare. Bruce har även blivit rankad på top-tio-listan i fäktning i Storbritannien.
  Internationella talare
 • Eddie "The Eagle" Edwards

  Han heter egentligen Michael Edwards men blev känd som Eddie ”The Eagle” då han var den förste att representera Storbritannien i olympisk backhoppning.
  DrivkraftHumorInspirationInternationella talareMotivation
 • Robert F Kennedy Jr

  Robert F. Kennedy är jurist och en av USAs mest inflytelserika lobbyister i miljö- och hållbarhetsfrågor. Han pratar om hur vi skapar en hållbar framtid och om sin vision kring förnyelsebar energi.
  Internationella talareMiljö
 • OBE Frank Dick

  Frank Dick har inspirerat Steve Ovett, Sebastian Coe, Boris Becker och Katarina Witt till att bli idrottare i världsklass! Men det är inte bara i sportsammanhang hans inspirationsmetod fungerar. Samma metod har han också använt för att stärka företag som Rolls Royce och British Telecom.
  DrivkraftInspirationInternationella talareMotivation
 • Mark Gallagher

  Mark har erfarenhet av Formel 1 sedan 30 år tillbaka med de största namnen såsom David Coulthard, Michael Schumacher och Ayrton Senna. Med olika team, sponsorer och förare så har han gjort sig ett väletablerat rykte om att leverera resultat.
  10-i-toppDrivkraftInternationella talareLedarskapMotivationTeam
 • Stéphane Garelli

  Professor Stéphane Garelli som i många år varit rådgivare till några av Europas största företag redogör för konkurrenskraftens grundstenar.
  InspirationInternationella talareMarknadsföring
 • Soulaima Gourani

  Hur kan din produkt attrahera uppmärksamhet och lojalitet? Går det att hitta vinnarna? Vad kan ett företag göra för att överleva i hård konkurrens och i en värld som snabbt förändras? Många vänder sig till Benchmarking för att se vad de kan göra bättre än konkurrenterna. Men Soulaima Gourani - talare, författare, styrelseledamot och rådgivare till ministrar, arbetsgrupper och privata bolag - menar att det betyder att man bara gör precis samma sak.
  FramtidFörsäljningInternationella talareLedarskap
 • Warren Greshes

  Warren Greshes, en av världens främsta säljexperter, kommer för att lära oss attförändra vårt sätt att tänka när det gäller försäljning. Du får med dig en handlingsplan somvisar hur du kan öka din försäljning på 30 dagar.
  FörsäljningInspirationInternationella talareRetorik
 • Wolfgang Grulke

  Med en mixad bakgrund från den högteknologiska affärsvärlden, underhållningsbranchen samt ett stort intresse för marinbiologi bjuder Wolfgang Grulke på en föreläsning som är utöver det vanliga.
  FramtidInnovationInternationella talareStrategi
 • Sahar Hashemi

  Efter utmärkelserna ”Young Global Leader” och ”20 Most Powerful Women in Britain” så räknas Sahar numera som en stor förebild för många företagsledare i Storbritannien.
  DrivkraftEntreprenörskapInternationella talareMarknadsföring
 • Peter Hinssen

  Peter är en av Europas mest kunniga vad det gäller teknikens inverkan på vårt samhälle. Han har fokus på konsumentens antagande av teknik och om effekterna av det nätverksanslutna digitala samhället och om anpassning mellan verksamhet och IT. 
  FramtidInternationella talareNytänkande
 • Karina Hollekim

  Karina är internationellt känd som base-hoppare och var en av världens bästa friåkare på skidor när livet tog en hastig vändning hösten 2006. Ena ögonblicket såg hon fram mot en ny äventyrsdag på jobbet på 8000 fots höjd – sekunden senare trasslade linorna på fallskärmen in sig i varandra och hon dånade i marken i runt 100 km/h.
  DrivkraftInspirationInternationella talareMotivation
 • Gary Kasparov

  Gary Kasparov har varit rankad som världens främste schackspelare i över 20 år. Inte nog med detta - han följer också den ekonomiska utvecklingen i öst med stort engagemang och har sedan 1991 delat med sig av sina kunskaper på Wall Street Journals ledarsida.
  Internationella talareStrategi
 • Bruce King

  Vilka är de psykologiska processer som ligger bakom vårt beslutsfattande? Hur kan jag använda dessa processer för att bli en bättre säljare? Bruce King har alltid intresserat sig för svaren på dessa och liknande frågor med målet att utveckla en säljmetod som ingen kan motstå.
  FörsäljningInternationella talare
 • Björn Kjos

  Under Björns kraftfulla ledning expanderade Norwegian starkt. Nyckeln till framgång enligt Björn är att ha den mest moderna flyplansflottan som drar mindre bränsle och är mindre miljöförstörande. 
  DrivkraftInternationella talareLedarskapMarknadsföring

Hjärntillskott

Ledarskapseminarier i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Information om Bestspeakers

Talarförmedling utan mellanhänder

Vi jobbar direkt mot våra föreläsare, talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser.

Vem vill du boka?

Här ser ni ett axplock av våra föreläsare, talare, artister och moderatorer. Beroende på vad ni är ute efter så kan vi ordna allt ifrån lokala talanger till John Cleese!


Letar ni efter en specifik person som inte är med på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss.

Bokningsinformation

Våra Föreläsare

Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med både kända och mindre kända svenska och internationella föreläsare, talare och moderatorer som ni kan boka till ert arrangemang.

Våra Artister

Genom vår årliga show OnStage har vi fått bra kontakt med artister och agenturer. Gör ert arrangemang oförglömligt genom att boka en artist. Det går lika bra att boka till kick-offen som till ert bröllop!

Boka föreläsare, boka talare eller boka artister

Vill Ni boka föreläsare från vår sida?

Eller hittar ni inte just den föreläsare ni söker på vår hemsida?

Kontakta oss för tips och idéer om vem som kan passa bäst för just ert arrangemang!

Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka talare, artister och moderatorer!

Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka