Sök
 • Stefan Andersson

  Precis som du har jag mött flera av livets sidor och insett vikten av att få utlopp för alla sorters känslor. Jag talar om inspiration och bristen på inspiration. Om att slåss för att behålla det kreativa flödet och vad som 
  Artister / HumorInspirationKommunikationSvenska föreläsare
 • Augustifamiljen

  Augustifamiljen bildades 2006 som ett hobbyprojekt av flera medlemmar ur Håkan Hellströms band. Sedan dess har deras popularitet växt rejält, inte minst pga deras 5 säsonger som husband i SVT.
  Artister / Humor
 • Erik Black

  Erik Black är en väldigt underhållande och duktig Speed Painter från Paris som målar med lim på svarta canvas tavlor som han sedan kastar glitter på som resulterar i otroligt häftiga och snygga porträtt.
  Artister / Humor
 • Hanne Boel

  Born in a Copenhagen suburb in 1957, Hanne Boel graduated from The Royal Danish Academy of Music in 1980 followed by a year at The Berklee School of Music in Boston.
  Artister / Humor
 • Bosson

  Med Golden Globe nominerade låten "One in a million", som var med i storfilmen "Miss Secret Agent" och blev etta på flera nationella listor och topp 10 i Europa, fick Bosson (Staffan Olsson) sitt stora genombrott i världen. Han har turnerat med bl a Kylie Minogue och Britney Spears och uppträtt på festivaler jorden runt.
  Artister / Humor
 • Lars Bredenberg

  Magi har funnits i Lars liv under många år och till slut utvecklades det även till ett jobb. Att få jobba med en sådan sak som magi är något som Lars värdesätter väldigt högt.
  Artister / Humor
 • Brolle

  Brolle, eller Kjell Junior Wallmark som han egentligen heter, föddes den 10 november 1981. Han är född och uppvuxen i Inbyn, en liten by utanför Boden.
  Artister / Humor
 • Olsen Brothers

  Olsen Brothers (Brødrene Olsen) består av Jørgen (född 15 mars 1950) och Noller (Niels, född 13 april 1954), båda från Odense.
  Artister / Humor
 • Jan Bylund

  Vi ska vara goda föräldrar, friska, göra karriär, vara medvetna och helst ska vi göra allt på samma gång. Vissa klarar detta, men många orkar inte med sina egna och andras förväntningar. Oavsett vilken av dessa grupper man tillhör har man stort utbyte av Jan Bylunds föreläsning.
  Artister / HumorHumorInspirationPersonlig utvecklingSvenska föreläsare
 • JazzCode Carl Størmer

  Carl Størmer (pronounced "Sturmer") is a popular public speaker and the founding prinicipal of JazzCode Inc. , a consulting and entertainment firm specializing in improvisational collaboration and communication in high-performance teams. 
  Artister / Humor
 • Andreas Carlsson

  Redan som 14-åring började jag spela in egen musik och blev snart kontrakterad av svenska BMG Ariloa vilket innebar att jag redan innan avslutad gymnasietid både hade avverkat turnéer samt spelat in en debutplatta i eget namn. 
  Men rätt snart så insåg jag att det var roligare att skriva musik till andra artister och kom då lägligt nog i kontakt med den numer avlidne  Denniz Pop. Och i hans studio började jag tillsammans med Max Martin skriva musik med världen som arbetsfält.
  Artister / HumorEntreprenörskapInspirationMotivationSvenska föreläsare
 • Cookies and Cream

  Belgisk Covergrupp som är en mångsidig begåvning, De spelar på festivalscener, på klubbar, företagsevenemang och privata fester. Spelar allt från Earth Wind & Fire och AC/DC till David Guetta.
  Artister / Humor
 • Three D

  Three D består av tre färgstarka tjejer som alla på var sitt håll har lång erfarenhet inom artistbranschen. Marie, Jennie och Mari började sjunga ihop redan år 1997, under namnnet G.U.L.
  Artister / Humor
 • Dixie and Dave

  Tillbaka till 50-talet! Dixie & Dave är två scenpersonligheter som med energi, värme och utstrålning alltid har en förmåga att beröra sin publik.
  Artister / Humor
 • Dogge Doggelito

  Var med och startade svenska rap-gruppen The Latin Kings. har även medverkat i nästan alla stora festivaler, musik- och TV-program.
  Artister / Humor
 • Anders Fernette

  Anders Fernette började sin musikkarriär redan 2003, sedan dess har han släppt fyra album.
  Artister / Humor
 • Andra Generationen

  Andra Generationen är absolut ett band som bör upplevas live! När de sätter sin traditionella sångstil, rytmer och instrument i en svensk miljö uppstår ett sväng som av fler och fler definieras som rent oemotståndligt! Balkanröj!
  Artister / Humor
 • Tove Jaarnek

  Tove Jaarneks artistbana började redan vid 8 års ålder. När hon var 13 år gick hon med som sångerska i ett dansband för att sedan vidarutbilda sig på Stage School i Göteborg och medverkade i musikalen Just Married på Lisebergs stora scen i 100 föreställningar.
  Artister / Humor
 • Jamladies

  Jamladies sätter färg, sprider glamour och rockar på er tillställning! Exklusivt cocktailparty med elegant jazz eller firmafest med rock.
  Artister / Humor
 • Jeerk

  Vi skräddarsyr underhållningen till just ert företag! Med rytmer, steppdans och sång i en magisk musikalisk blandning gör JEERK ert företagsevenemang till något ni sent kommer att glömma.
  Artister / Humor
 • Peter Johansson

  2003 sökte sig Peter till London där han fick jobb i Queen-musikalen We Will Rock You. Under ca 2 1/2 år spelade han närmare 800 föreställningar i rollen som huvudpersonen Galileo.
  Artister / Humor
 • Götz kalas

  Lättsam och rolig underhållning för alla! Musikquiz är en teambildande aktivitet där gästerna delas in i små lag som tävlar mot varandra. 
  Artister / Humor
 • Lasse Karlsson

  Lasse Karlsson har jobbat heltid med humor sedan 1994. Mest som ståuppkomiker men även på senare tid som föreläsare.(Släng dig i Brunnen, Sthlm Live, Babben&c/o m.m.) Även som regissör på Stadsteatern med bla. Adde Malmberg och Micke Tornving). Har även varit producent för Time Out på TV4.
  Artister / HumorFörändringHumorInspirationPersonlig utvecklingSvenska föreläsare
 • John Kluge

  John har gjort nationella och internationella solokonserter samt i samarbete med Tommy Körberg, Anna-Lotta Larsson, Arja Saijonmaa, Wenche Myhre, Lasse Kronér, André Chrouche,Krister St Hill, Cyndee Peters, Johan Stengård, Magnus Johansson, Sanna Nielsen, m fl.
  Artister / Humor
 • Samuel Ljungblahd

  Samuel Ljungblahd är en av Sveriges absolut främsta soulröster som hittills gjort sig mest känd som sångaren i husbandet i TV4-succén "Let´s Dance".
  Artister / Humor

Hjärntillskott

Ledarskapseminarier i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Information om Bestspeakers

Talarförmedling utan mellanhänder

Vi jobbar direkt mot våra föreläsare, talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser.

Vem vill du boka?

Här ser ni ett axplock av våra föreläsare, talare, artister och moderatorer. Beroende på vad ni är ute efter så kan vi ordna allt ifrån lokala talanger till John Cleese!


Letar ni efter en specifik person som inte är med på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss.

Bokningsinformation

Våra Föreläsare

Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med både kända och mindre kända svenska och internationella föreläsare, talare och moderatorer som ni kan boka till ert arrangemang.

Våra Artister

Genom vår årliga show OnStage har vi fått bra kontakt med artister och agenturer. Gör ert arrangemang oförglömligt genom att boka en artist. Det går lika bra att boka till kick-offen som till ert bröllop!

Boka föreläsare, boka talare eller boka artister

Vill Ni boka föreläsare från vår sida?

Eller hittar ni inte just den föreläsare ni söker på vår hemsida?

Kontakta oss för tips och idéer om vem som kan passa bäst för just ert arrangemang!

Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka talare, artister och moderatorer!

Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka