Sök
 • Lisa Ekström

  Med tjugo års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice inspirerar Lisa Ekström grupper och människor på ett unikt sätt.
  10-i-toppFörsäljningLedarskapPersonlig utvecklingSvenska föreläsareTeamVarumärken
 • Erik Fernholm

  Erik är expert i applicering av kognitiv neurovetenskap och positiv psykologi inom organisationsutveckling och ledarskap. Hans styrka ligger i att göra den fascinerande moderna psykologin och biologin till något du upplever på stolskanten, förstår och viktigast av allt - börjar använda i vardagen.
  10-i-toppDrivkraftInspirationLedarskapMotivationSvenska föreläsare
 • Mark Gallagher

  Mark har erfarenhet av Formel 1 sedan 30 år tillbaka med de största namnen såsom David Coulthard, Michael Schumacher och Ayrton Senna. Med olika team, sponsorer och förare så har han gjort sig ett väletablerat rykte om att leverera resultat.
  10-i-toppDrivkraftInternationella talareLedarskapMotivationTeam
 • Lars-Johan Jarnheimer

  Lars-Johan Jarnheimer är inte som de flesta andra verkställande direktörer. När andra gick på Handelshögskolan intervjuade han rockartister, stående till knäna i lera.
  10-i-toppEntreprenörskapInspirationLedarskapSvenska föreläsare
 • Pär Johansson

  Pär Johansson är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern. En teater där utvecklingsstörda och ”normalstörda” agerar tillsammans på scenen. Förutom utsålda Sverige-turnéer med ”Elvis” och ”Trollkarlen från Oz” innehåller Glada Hudik-teaterns resa bland annat framträdanden i New York, långfilmen ”Hur många lingon finns det i världen?” och den folkkära reklamfilmskaraktären ICA-Jerry.
  10-i-toppHumorInspirationLedarskapMotivationSvenska föreläsare
 • Jörgen Oom

  Jörgen Oom talar om att våga vara bäst, om det vinnande laget och om hur vi klarar detta utan att känna stress.
  10-i-toppDrivkraftKommunikationMotivationSvenska föreläsareTeam
 • Mats Petersson

  Låt Mats Petersson, som i 15 år arbetat med kost- och hälsofrågor (bl a för Tre Kronor) på ett roande och lättsamt sätt lära dig hur du hittar kraft att jobba motiverat och ändå har energi kvar så att du orkar vara ledig!
  10-i-toppDrivkraftHälsaInspirationMotivationSvenska föreläsare
 • Olof Röhlander

  Årets talare 2011 talar gärna om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp orealistiska mål. Mål ska vara inspirerande, inte realistiska.
  10-i-toppDrivkraftFörsäljningHumorMotivationPersonlig utvecklingSvenska föreläsareTeam
 • Johnny Sundin Inspirationsföreläsaren

  Med HUMOR och fakta berör Johnny en rad aktuella och intressanta ämnesområden. Han pratar bl.a. om vår dagliga - men ofta tvetydiga - KOMMUNIKATION.
  10-i-toppArtister / HumorHumorInspirationKommunikationMotivationSvenska föreläsare
 • Tina Thörner

  Kartläsare och rallysportprofil, damvärldsmästare tre gånger. Tina Thörner talar om att allt faktiskt går, bara man tror på det och vill det tillräckligt mycket. Med positivt tänkande skapar man sin egen lycka och dessutom ordnar man till självförtroendet.
  10-i-toppDrivkraftHumorInspirationMotivationSvenska föreläsareTeam

Hjärntillskott

Ledarskapseminarier i Göteborg, Stockholm och Malmö.

Information om Bestspeakers

Talarförmedling utan mellanhänder

Vi jobbar direkt mot våra föreläsare, talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser.

Vem vill du boka?

Här ser ni ett axplock av våra föreläsare, talare, artister och moderatorer. Beroende på vad ni är ute efter så kan vi ordna allt ifrån lokala talanger till John Cleese!


Letar ni efter en specifik person som inte är med på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss.

Bokningsinformation

Våra Föreläsare

Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med både kända och mindre kända svenska och internationella föreläsare, talare och moderatorer som ni kan boka till ert arrangemang.

Våra Artister

Genom vår årliga show OnStage har vi fått bra kontakt med artister och agenturer. Gör ert arrangemang oförglömligt genom att boka en artist. Det går lika bra att boka till kick-offen som till ert bröllop!

Boka föreläsare, boka talare eller boka artister

Vill Ni boka föreläsare från vår sida?

Eller hittar ni inte just den föreläsare ni söker på vår hemsida?

Kontakta oss för tips och idéer om vem som kan passa bäst för just ert arrangemang!

Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka talare, artister och moderatorer!

Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka