Hjärntillskott

Vi tror att människor och vår omgivning går att påverka med tal och uttryck. Vi tror att vår värld kan bli bättre om vi får ta del av den bästa kunskapen som existerar på vår planet.
Därför har vi skapat Hjärntillskott - En seminarieserie som ger dig dina mest inspirerande arbetsdagar i år - Garanterat!

Executive Day 2016 - Nycklar till framtiden

Hur behöver ditt företag formas och du vara som ledare för att företaget ska platsa i framtiden? Idag har ni makten att påverka företagets framtid. För att behålla affären i framtiden - hur vill ni designa den nya flexibla plattformen? När ni tittat över bergets topp och ser att fler ”bergskammar” av hårt arbete följer, har ditt team då kraften att komma vidare?
Executive Day är skapat efter kundens behov och frågorna vi alla ställs inför, för att säkra vår plats i framtiden.

Stockholm, Tisdag 8 November 2016, Stockholmsmässan i Älvsjö 
Göteborg, Onsdag 9 November 2016, Svenska Mässans Kongresshall

Nando Parrado - Alive - Berättelsen som kommer förändra ditt liv
Monica Lewinsky - Klara av livets största motgångar
Nilofer Merchant - Creating Value in the Social Era!
Mike Walsh - Designing your business for the 21st century
Stephen M.R Covey - Speed of Trust - How to optimize your organization
Lydia Capolicchio - Moderator

High performance i landet lagom

Varför gillar inte alla Zlatan? Varför finns det ett så stort motstånd till vinnare och personer som lyckas i Sverige? Kanske är avundsjukan något positivt som skapar fler duktiga entreprenörer och idrottsstjärnor? Kulturella skillnader, krishantering och dina tankar är några av dagens ämnen.

Malmö, Onsdag 16 november 2016, Malmö Live 

Colin Moon - The Swedes are strange... and so am I
Lottie Knutson - Att leda i snabb förändring och tuffa perioder
Christer Olsson - Vart är vi påväg - och vill ni dit?
Lydia Capolicchio - Moderator

Vilken är den största framgångs-faktorn i förändringsprocessen? Litar medarbetarna på att förändringen blir till det bättre? God kommunikation med rätt förtroende är nyckeln till framgång. Många väntar med att fatta ett beslut och vill inte fatta beslut direkt, medan det oftast visar sig att de som lyckas bäst, är de som fattar beslut snabbast.
Detta seminarium för dig in i framtiden och ger dig nya tankar om hur man får personalen att må bra och vara effektiva. Håller ditt företag måttet i lojalitet – tänker ni på personal och kunder med hjärtat? Ta steget upp till digital kundhantering och lär dig samtidigt riskerna med att bli allt för digital. 
Detta seminarium för dig in i framtiden och ger dig nya tankar om hur man får personalen att må bra och vara effektiva. Håller ditt företag måttet i lojalitet – tänker ni på personal och kunder med hjärtat? Ta steget upp till digital kundhantering och lär dig samtidigt riskerna med att bli allt för digital. 

Information om Hjärntillskott

Med förändringar som leder till utveckling och framgång finns det bara vinnare!

I vår tid hör nyheter och förändring till vardagen. Utvecklingen drivs framåt i ett rasande tempo och öppnar nya möjligheter för både individer och företag. För att kunna rida på framgångsvågen måste vi behärska både gamla och nya tekniker. Struktur och förankring i kombination med flexibilitet och nytänkande. Nyckeln är god kommunikation - att kunna formulera en vision, leva ut den och sedan inspirera andra.

Årets Hjärntillskott samlar några av världens främsta talare inom marknadsföring, ledarskap och motivation. Deras samlade kompetens är en guldgruva som ger dig den kunskap och de verktyg du behöver i en tid då du själv sätter gränserna för hur långt du vill nå!

Välkommen att boka årets bästa och mest givande seminarier och föreläsningar! Några av våra kommande seminarier hittar du till här, bland annat i Svenska Mässans Kongresshall, Stockholmsmässan i Älvsjö samt MalmöMässan och Malmö Live i Malmö.

Bokningsinfo

Hjärntillskott består av fyra seminarier utspridda under året. Vi erbjuder föreläsningar och seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varje seminarium pågår under förmiddagen och därefter bjuder vi på lunch där ni får möjligheten att knyta kontakter med de andra besökarna.

Är något oklart eller ifall ni vill ha hjälp med något så går det bra att ringa till oss på 031-701 48 60 eller skicka ett mail till info@bestseller.se.

Dokumentationer

Som Hjärntillskottkund kan ni ladda ner dokumentationer från föregående års seminarier här.

Användarnamn och lösenord får ni via mail efter varje seminarium.

Kontakta Bestseller om ni behöver hjälp att hitta dessa uppgifter.

Datum

Göteborg - 2016

1 september
Ledarskap för morgondagens kunder
9 november
Nycklar till framtiden

Stockholm - 2016

31 augusti
Ledarskap för morgondagens kunder
8 november
Nycklar till framtiden

Malmö - 2016

30 augusti
Ledarskap för morgondagens kunder
16 november
High Performance i Landet lagom