Sommarerbjudande med Simon Sinek

Boka era platser till Hjärntillskott Executive Day 2015 innan 1 juli så får ni varsitt signerat ex av boken Leaders Eat Last.

Simon Sinek är succéförfattaren till Start with Why och har en av världens mest sedda föreläsning på nätet de senaste fyra åren. Han gör nu ett unikt framträdande i Sverige under Hjärntillskott Executive Day.

Föreställ dig en värld där nästan alla vaknar upp inspirerade för att gå till jobbet, känner sig betrodda och värdefulla under dagen, och sedan återvänder hem och känner sig tillfreds med arbetsdagen. Detta är ingen galen omöjlig tanke. Idag i flera framgångsrika företag, skapar framgångsrika ledare en miljö där människor naturligt jobbar ihop och skapar fantastiska saker tillsammans. När miljön är rätt i våra organisationer så samarbetar vi på ett mycket bra sätt. Men när ledare blundar för problemen som uppstår så blir det svårt att samarbeta och organisationen tappar fart. Simon kommer förklara vad som krävs för att skapa en miljö där folk jobbar ihop och inte emot varandra. Det är då människan är som bäst – när vi jobbar ihop.

Fyll i era kontaktuppgifter i nedan formulär för bokning och/eller mer info.
Skicka

Stockholm

Torsdag 5 November 2015
08.00 - 15.00 i Stockholmsmässan i Älvsjö

Göteborg

Fredag 6 November 2015
08.00 - 15.00 i Svenska Mässans
Kongresshall

Samarbetspartner