Hjärntillskott

Vi tror att människor och vår omgivning går att påverka med tal och uttryck. Vi tror att vår värld kan bli bättre om vi får ta del av den bästa kunskapen som existerar på vår planet.
Därför har vi skapat Hjärntillskott - En seminarieserie som ger dig dina mest inspirerande arbetsdagar i år - Garanterat!
Detta seminarium för dig in i framtiden och ger dig nya tankar om hur man får personalen att må bra och vara effektiva. Håller ditt företag måttet i lojalitet – tänker ni på personal och kunder med hjärtat? Ta steget upp till digital kundhantering och lär dig samtidigt riskerna med att bli allt för digital. 
Hur kommer framtiden se ut om 20 år? Vad kan Nanotekniken göra för dig och ditt företag i framtiden? Tänk om du kan styra ett möte med människor dit du vill. Allt detta kommer du få veta mer om på denna dag.
Lyssna till en av världens främsta ekonomer om vad som kommer hända inom den globala ekonomin och hur det påverkar dig. Krydda detta med kreativitet och motivation så har du en perfekt dag som tar dig framåt i livet.

Våga sikta högt och nå stjärnorna

Gå ur din komfortzon, led ditt team rätt och nå lite längre. Allt handlar om rätt
förberedelser, att man tränar hårt och förbereder sig mot framgången.
För att få det resultat man önskar och nå stjärnorna behöver man passion, få det
rätta drivet, nytänkande, massor av mod och förmågan att skapa rätt team.

Information om Hjärntillskott

Med förändringar som leder till utveckling och framgång finns det bara vinnare!

I vår tid hör nyheter och förändring till vardagen. Utvecklingen drivs framåt i ett rasande tempo och öppnar nya möjligheter för både individer och företag. För att kunna rida på framgångsvågen måste vi behärska både gamla och nya tekniker. Struktur och förankring i kombination med flexibilitet och nytänkande. Nyckeln är god kommunikation - att kunna formulera en vision, leva ut den och sedan inspirera andra.

Årets Hjärntillskott samlar några av världens främsta talare inom marknadsföring, ledarskap och motivation. Deras samlade kompetens är en guldgruva som ger dig den kunskap och de verktyg du behöver i en tid då du själv sätter gränserna för hur långt du vill nå!

Välkommen att boka årets bästa och mest givande seminarier och föreläsningar! Några av våra kommande seminarier hittar du till här, bland annat i Svenska Mässans Kongresshall, Stockholmsmässan i Älvsjö samt MalmöMässan och Malmö Live i Malmö.

Bokningsinfo

Hjärntillskott består av fyra seminarier utspridda under året. Vi erbjuder föreläsningar och seminarier i Stockholm, Göteborg och Malmö. Varje seminarium pågår under förmiddagen och därefter bjuder vi på lunch där ni får möjligheten att knyta kontakter med de andra besökarna.

Är något oklart eller ifall ni vill ha hjälp med något så går det bra att ringa till oss på 031-701 48 60 eller skicka ett mail till info@bestseller.se.

Dokumentationer

Som Hjärntillskottkund kan ni ladda ner dokumentationer från föregående års seminarier här.

Användarnamn och lösenord får ni via mail efter varje seminarium.

Kontakta Bestseller om ni behöver hjälp att hitta dessa uppgifter.

Datum

Göteborg - 2017

24 mars
Framgångens förändringsprocess
12 maj
Bli effektiv i ett digitalt samhälle
14 september
Uppdatera företagets verktygslåda för framtiden
5 december
Executive Day - Våga sikta högt och nå stjärnorna

Stockholm - 2017

23 mars
Framgångens förändringsprocess
11 maj
Bli effektiv i ett digitalt samhälle
21 september
Uppdatera företagets verktygslåda för framtiden
6 december
Våga sikta högt och nå stjärnorna

Malmö - 2017

17 mars
Framgångens förändringsprocess
1 juni
Bli effektiv i ett digitalt samhälle
19 september
Uppdatera företagets verktygslåda för framtiden
15 november
Optimera det du har, där du är