Gary Vaynerchuk

Learn how to daytrade attention and build businesses

När Gary Vaynerchuck var nyexaminerad från college fick han familjens företag i vinbranschen att öka från en omsättning på 3 miljoner dollar till 60 miljoner dollar på 5 år.
Nu driver han VaynerMedia som är en av världens hetaste digitala byråer. Han är även New York Times bästsäljande författare av ett flertal böcker. 

På vägen i sin karriär har han blivit en produktiv investerare och riskkapitalist som har investerat i företag som Facebook, Twitter, Tumblr, Uber och Birchbox.
Gary är också värd för showen AskGaryVee Show där han tar upp frågor om, bland annat, sociala medier, entreprenörskap och att starta företag. Sina svar baserar han på att han under sin livstid byggt upp flera framgångsrika multimiljonärsföretag.
Gary Vayernchuck har även funnits med både på Fortune och Crains ”40 under 40”-listor flera år i följd. Han bor för närvarande i New York.

Idag arbetar Vaynerchuk mest med rådgivning åt företag. Men framför allt är han skarp, rolig och konkret i sina tankar om hur man bör förhålla sig till det allt mer högljudda sociala medier-bruset. När de flesta chefer och marknadsförare pratar om sina sociala medier-strategier har de samma blodtörst i ögonen som en 20-årig Mike Tyson strax innan han slog ut Trevor Berbick. De vill gå på knock. En rak höger som får deras webbtrafik att gå i taket eller gör att de vinner cyberlejon i Cannes. 
Men Vaynerchuk visar tydligt hur även de stora enskilda sociala medier-hitsen väldigt sällan genererar någon långsiktig effekt. I boxningsringen vinner nästan alltid den som har den bästa strategin, som rör sig bäst, som bygger upp med många jabbar. Det är förutsättningen för att till slut få till en vinnande träff.

Översatt till sociala medier handlar det, enligt Vaynerchuk, om betydligt mer än att ha en bra strategi. Sociala medier handlar om träget hantverk: att orka nöta, hålla rätt frekvens och vara extremt lyhörd.

Gary Vaynerchuk är kanske världens främste expert inom marknadsföring på sociala medier och är inte rädd för att säga sin åsikt. Han ger en underhållande och tankeväckande föreläsning om begreppet modern marknadsföring. Gary kommer att lämna dig road, motiverad och tiggande om mer.

Våga sikta högt och nå stjärnorna

Chris Hadfield
Diana Nyad
Tom Johnstone
Gary Vaynerchuk
Gunhild Stordalen
Moderator: Jenny Strömstedt

Göteborg

Tisdag 5 december 2017
08.00 - 16.00 i Svenska Mässans
Kongresshall

Stockholm

Onsdag 6 december 2017
08.00 - 16.00 i Stockholmsmässan i Älvsjö

Kontakta Bestseller för bokning och mer information