Erik Fernholm

Inre drivkrafter och självledarskap

Erik är expert i applicering av kognitiv neurovetenskap och positiv psykologi inom organisationsutveckling och ledarskap. Hans styrka ligger i att göra den fascinerande moderna psykologin och biologin till något du upplever på stolskanten, förstår och viktigast av allt - börjar använda i vardagen.

Med mycket humor, inspiration och interaktivitet får du uppleva den psykologiska forskning som vänder upp och ner på många föreställningar och sätt att tänka om välmående och motivation. Med utgångspunkt i de senaste tio årens hjärn- och lyckoforskning ger Erik Fernholm dig ett helt nytt sätt att se på vad som egentligen driver människor och en ökad förståelse för din egen förmåga att prestera optimalt. Med en balanserad blandning av spännande historier, exemplifierande studier och interaktion skapar han en lärorik upplevelse. Genom sin engagerande talarstil fångar Erik essensen i dagens problematik och förvandlar den till nya möjligheter!

Erik, Årets Föreläsare 2011, blev på kort tid en av landets mest bokade talare tack vare positiva omdömen från nöjda kunder som Försvarsmaktens Huvudkvarter, Riksdagsledamöter, Peab och TV4. Han har från de senaste 100 uppdragen fått allra högsta betyg från 96% av åhörarna. 

Malmö Tisdag 30 augusti 2016

Stockholm Onsdag 31 augusti 2016

Göteborg Torsdag 1 september 2016

Kontakta Bestseller för bokning och mer information.