Christer Olsson

Vart är ni på väg - och vill ni dit?

Christer Olsson är fiskarsonen som gjort sunt förnuft till sin affärsidé. 1991 startade han Utvecklingspoolen som idag är Awesome Management.
Christer är en av Nordens mest anlitade föreläsare och inspiratör. Han har en unik förmåga att sätta fingret på det vardagliga samspelet mellan människor på ett sätt som inspirerar, manar till eftertanke och, inte minst, till handling. Christer har lång erfarenhet av kulturutveckling, ledarskap och affärsmannaskap och han är dessutom coach till några av Nordens mest erfarna ledare. Christers framgång ligger i att han talar enkelt så att du förstår och så att du sedan kan gå hem och göra skillnad oavsett om det handlar om dig själv, din relation eller din organisation. Hans ambition är att så tankefrön och att du ska gå från att veta till att göra. Det handlar om utveckling och att vara en prövande, levande, lärande människa. Han står fast vid att allt som inte är under utveckling är under avveckling. Att behålla är en farlig strategi.
Christer är författare till succéböckerna Vart är du på väg - Och vill du dit? samt Du läcker vad du tänker. Han är dessutom ambassadör för Star for Life.

Malmö

Onsdag 16 november 2016
Kontakta Bestseller för bokning och mer information.