The Poodles

Artister / Humor
The Poodles har just kommit ut ur studion där de tillsammans med producenten Mats Valentin har lagt kursen för The Poodles femte album ”Tour de Force” med release den 17 maj i Europa och 22 maj i Nordamerika. Som albumets titel antyder är detta en styrkedemonstration där bandets kännetecken, melodi, attityd och driv, får ny dräkt och relevans. ”Tour de Force” är uppföljaren till bandets etta på albumlistan från 2011, ”Performocracy”.

The Poodles har även fått äran att framföra Tre Kronors officiella låt ”En För Alla För En” inför VM-slutspelet i Stockholm 3-19 maj 2013. Låten är ett samarbete mellan The Poodles och låtskrivarna Anders Wikström och Fredrik Thomander (Scorpions, Treat, Gotthard) ”En För Alla För En” är ett riktigt Hårdrocks-Anthem på svenska(!) och släpps digitalt den 29 mars. Låten kommer även att finnas med som bonusspår på nya albumet.

Nästan exakt en månad senare, den 26 april, släpps singeln “40 Days and 40 Nights”, en laddad dänga, en “eye-opener” och en ”ear-catcher” av det slag vi blivit vana att höra från The Poodles.

Den 17:e maj briserar alltså ”Tour de Force” i hela Europa och i samband med detta kommer The Poodles att som vanligt turnera flitigt; först ut är tre spelningar i Spanien den 25 -27 april.


Vi kan skräddarsy lite vad som helst från något snyggt, mindre ackustiskt till full, grym rockshow med bomber och granater!

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm