Stefan Odelberg

Artister / Humor
Intresset för magi började redan som barn. 1995 satte han ihop en magishow för barn och turnerade runt på olika skolor i Göteborg. Mellan åren 1996-2001 var han verksam som showartist på Cabaret Lorensberg i Göteborg där han genomförde sammanlagt 731 föreställningar. Sista året fick han en dundersuccé med en egen föreställning Stefan Odelberg Show. 2001 satte han upp showen It´s Magic som blev en framgång på Slagthuset i Malmö, året därpå fortsatte succén på Sundspärlan i Helsingborg.

2002 visades programmet Semestercharmören på SVT. Stefan besökte under en sommar flera olika städer. Exempel är Tylösand, Båstad, Lysekil och Höganäs.

2003 var han programledare för TV-serien Semestercharmören där han reste runt i Sverige och trollade och gycklade med semesterfirande svenskar. Serien som omfattade fem halvtimmesprogram sändes i repris 2004. Han har medverkat i flera olika underhållningsprogram bl.a. i Prat i kvadrat, Allsång på Skansen, Carin 21.30 och Gokväll. Han hade en statistroll i långfilmen Noll tolerans och spelade ficktjuv i julkalendern En decemberdröm 2005. 2006 firade han 10 år som professionell underhållare med en egen jubileumsshow i Göteborg.

2007 var han värd för scoutrörelsens 100-årsjubileum på Jiingijamborii. Han hade också en roll i Melodifestivalens mellanakts-musikal. Gästade Robert Wells Rhapsody in rock på Circus i Stockholm.

2011 medverkade Stefan Odelberg i TV-programmet Fenomen med Uri Geller. Under näst sista avsnittet försvann han spårlöst under sitt framträdande.

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm