Stefan Andersson

Artister / HumorInspirationKommunikationSvenska föreläsare

Men slappna av då människa

Precis som du har jag mött flera av livets sidor och insett vikten av att få utlopp för alla sorters känslor. Jag talar om inspiration och bristen på inspiration. Om att slåss för att behålla det kreativa flödet och vad som händer när det blockeras. Det gäller alla, såväl chef som anställd, man, kvinna, ung eller äldre. Tänk om vi kunde lära oss slappna av en smula och att prata klarspråk både med oss själva och människor runt omkring oss. Jag knyter ihop mina erfarenheter och funderingar med låtar från min repertoar.

Rätt kommunikation - En högvinst
Att uttrycka sig enkelt och begripligt är rena högvinsten. Både ekonomiskt och mänskligt. Hur bryter vi mönster där krångligt språk och otydliga dispositioner skapar förvirring, irritation och tar massor av onödig tid. Och kostar pengar! Konsten att effektivt nå fram, oavsett ämne,kopplar jag till mitt arbete som låtskrivare och illustrerar med musik. 

Företagsunderhållning
Varför inte välkomna gäster från när och fjärran med vår historia i underhållningsform. Ord och toner på svenska eller engelska. 
Tillsammans tar vi fram ett personligt program för vad just ditt evenemang söker. Kanske vill ni ha en av de framgångsrika historiska föreställningarna som de är – eller något skräddarsytt med blandade låtar från Stefans karriär. Pop, rock och visa. Stefan ensam, med en eller flera musiker, eller med full ensemble.

Vår historia i ord och ton
En underhållande historielektion om Sverige och Västkusten. Det musikaliska föredraget skräddarsys efter önskemål med berättelser och musik ur mina historiska föreställningar. Ges även på engelska.

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm