Robert Kronberg

DrivkraftKommunikationMotivationPersonlig utvecklingSvenska föreläsare
Häcklöpning är en av världens svåraste sporter att hävda sig inom. Att nå den absoluta världseliten kräver därför ett otroligt hårt jobb och Robert har fått jobba otroligt hårt för sina framgångar, det har sällan varit en dans på rosor där framgångarna bara radar upp sig en efter en, och det har gjort att han också fått jobba med sig själv väldigt mycket, och ständigt tvingats att utveckla sig själv i allt han gör.

Hans föreläsning heter ”tio nycklar till framgång”, där han utifrån sin egen idrottskarriär och de erfarenheter han har fått där har skapat ett framgångskoncept som bygger på vilken inställning och attityd du måste ha för att bli framgångsrik i vad du än ger dig in i, vare sig det handlar om yrket, idrotten eller privatlivet! Han blandar roliga som tråkiga erfarenheter till en bra mix. Ämnen som han bla. tar upp är självmedvetenhet, målsättning motivation, långsiktighetstänk före kortsiktighetstänk din inre dialog och konflikthantering.

Han är väldigt personlig i sina föreläsningar och hans mål är att alltid förankra sina erfarenheter i sina åhörares liv. Han är rak, ärlig och ibland lite obekväm i sitt sätt att föreläsa. Han diskuterar mycket med sina åhörare och vill att de skall gå ifrån föreläsningen med en ”aha”-upplevelse och kanske med några verktyg till egen utveckling och en nytändning i tillvaron. 

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm