PG Wettsjö

DrivkraftEntreprenörskapFörsäljningHumorKommunikationServiceorganisationSvenska föreläsareTeam

Lyssna på Föreläsarnas föreläsare

Lyssna till en talare och inspiratör i världsklass. Oavsett om PG Wettsjö genomför en kort föreläsning eller en längre utbildningsprocess så förför han sin publik med en osedvanlig talang som talare. PG är en unik föreläsare då han passar lika bra på ett fullsatt Globen oavsett målgrupp som för den lilla ledningsgruppen.
Hans ämnesområden är försäljning, kundservice, motivation, entreprenörskap och kommunikation. Få talare har utbildat och inspirerat så många andra framgångsrika talare som PG Wettsjö.

En intressant och rolig talare

PG är en hänförande retoriker som finner den viktiga kärnan i sitt budskap. Med entusiasm, humor och gedigen erfarenhet lyckas han trollbinda sin publik. PG har förmågan att genomföra alltifrån kortare föreläsningar till långa utbildningsprocesser med kvalitet och engagemang. PG måste upplevas live. Vi törs lova många skratt men också många tänkvärda reflektioner. PG har förmågan att nå fram till sin publik oavsett bransch och sammansättning.

Kunnig med massor av erfarenhet

PG har en bred och djup kompetens inom ett flertal ämnesområden. Flera gånger har PG blivit slutnominerad som Sveriges bästa talare. Åtskilliga gånger har han varit
huvudtalare på landets stora riksevent. Exempelvis på Stora Sälj- och Stora retorikdagen på Oscarsteatern, Stora Kundservicedagen på Cirkus. Få Svenska talare oavsett ämnesområde kan visa upp högre betygsutvärderingar under så lång tid. Över 18 år som föreläsare med nästa 3 000 föreläsningar, och över 250 000 åhörare säger en del.
 

Entreprenör och författare

PG Wettsjö är författare till tre omtalade böcker ”När surpuppan log – en bok om positiv kommunikation”, Kundserviceboken – "Ge kunden en positiv chock” och Presentationsboken – "Trollbind dina åhörare”. PG har tagit fram flera modeller och strategier som idag används av ett stort antal ledande säljorganisationer. Att hans teorier fungerar i praktiken bevisas inte minst av att hans utbildningsföretag erhöll Dagens Industris gasellpris.
 

PGs ämnesområden

- Vinnande kommunikation och samarbete
- Motivation och arbetsglädje
- Säljande presentationer
- Bemötande & kundservice
- Försäljning
- Entreprenörskap

"PG är grymt duktig och har verkligen hittat sin grej. Peter Forsberg spelar hockey, Zlatan spelar fotboll och PG är klippt och skuren för att föreläsa."

Michael Hansson, Gymansvarig, SATS Sportsclub

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka

Liknande föreläsare

________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm