Mats Petersson

10-i-toppDrivkraftHälsaInspirationMotivationSvenska föreläsare
Kraft och lust - Både på jobbet och hemma!

Alla människor vill prestera i alla delar av livet, i jobbet, med partner, med barnen och övrig släkt och vänner. Det som däremot kännetecknar vårt samhälle av idag är en känsla av otillräcklighet, man räcker inte till överallt. Att alltid ha dåligt samvete för att man kunde gjort lite till. Vi är experter på att motverka vår egen kapacitet och energi. Mats föreläsningar handlar om att förstå vad din kropp behöver för att prestera på den nivå där du vill vara.

Alla önskar sig ett liv i harmoni, där våra tillkortakommanden uppvägs av våra styrkor i andra sammanhang. Men om vi missköter vår kropp så går systemet i baklås, och vårt dåliga sinnestillstånd skapar ett beteende som inte framhäver våra styrkor och vi presterar in på den nivå där vi vill vara.
Att jobba mindre och prestera mer och bara tanken svindlar, men det fungerar. Att känna att man är som partner och pappa skapar kraft kreativitet och glädje, och det skapar en effektiv medarbetare. Varför är det vissa i vår omgivning som alltid verkar ha extra kraft och lust och bara ser möjligheter?
Hur får man varje individ att utvecklas och därmed sporra andra?
Är det så att en del människor bara har det, eller går det faktiskt göra nåt åt sitt beteendemönster?
I en tuff konkurrenssituation håller det inte att ha medarbetare som presterar 50% av sin kapacitet. Hur skall du få dem att motivera sig till att prestera bättre? Hur motiverar du dig själv att göra rätt saker?
Mats har under de senaste 20 åren utvecklat en formel för hur företag och organisationer kan skapa en effektivitet i världsklass.
Mats har varit med och lagt upp strategier för framgångsrika lag i olika sammanhang, Tre Kronor, flera elitserielag och Skidlandslaget.

Vad har dessa lag gemensamt och vad har individualisterna gemensamt och vad kan vi dra för slutsatser av det? Mats ger dig insikt i hur man hanterar den strategiska frågan att bli nummer ett vare sig om det är som idrottsman säljare eller pappa.

Om Mats:
Mats Peterson är utbildad inom näringslära fysiologi med inriktning på klinisk nutrition och näringsmedicin. Mats har även studerat KBT och de psykologiska sambandet mellan kropp och knopp. Som idrottsman tävlade han i cykel och triathlon.
Föreläsningarna går att få på svenska och engelska. 
Föreläsningarna görs mellan 2-4 timmar, men ibland även heldagar. Det går även att få ett helt träningsläger där vi blandar teori och praktik.


Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka

Liknande föreläsare

________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm