Markus Torgeby

DrivkraftHälsaInspirationSvenska föreläsare
Markus Torgeby är långdistanslöparen som valde att bo ensam i de jämtländska skogarna i fyra år och samtidigt träna på elitnivå. Idag en unik inspirationsföreläsare, löparcoach & förmedlare av äkta glädje!

Under tiden i skogen fortsatte Markus att träna löpning på elitnivå. Han bodde i Tanzania sex månader och tränade tillsammans med världens främsta maratonlöpare. 
SVT gjorde 2002 dokumentären Löparen om Markus år i skogen och perioden i Tanzania. Markus föreläsningar handlar om vad som händer med en människa som vågar gå sin egen väg? Vad händer när man väljer bort att ständigt vara uppkopplad och vilken kraft finns det att hämta i stillheten och naturen.
Markus berättar om vad som drev honom ut i skogen och hur det är att som ung förlora sin mamma i sjukdomen MS. Om att förstå och jobba med sina rädslor. Allvar blandas med stor glädje och ingen lämnas oberörd. Berättelserna är oändliga, kärleken till skogen och löpningen är stark.

Workshop
Ta med arbetsgruppen på en löprunda med Markus. Först föreläsning 30 minuter och sedan en löptur där Markus blandar allt från teknik, kondition, individuell coachning, rörlighetsträning och styrketräning. Upplägget skräddarsys utifrån nivå på gruppen.

Ta del av Markus kunskaper och unika erfarenheter som garanterat kommer att
göra din tillvaro enklare och betydligt mer fridfull. Inspirationsföreläsningar workshops, unika rörelseläger och löparturer långt utöver de vanliga!

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm