Manuel Knight

InspirationInterkulturella mötenInternationella talareLedarskapMotivationSvenska föreläsareTeam
Seminarium med Manuel Knight

Manuel Knight är en motivationstalare som håller eftertraktade seminarier världen över kring utmaningen att skapa högpresterande team, ledare och organisationer. Föredraget  
handlar om hur vi ska göra för att utveckla en organisationskultur där alla individer känner motivation och får möjlighet att prestera på topp. Andra uppskattade teman är hur man  skapar lagarbete i en kultur som väcker lust och energi, kommunikation i multinationella  bolag samt levande värderingar.  

Manuel Knight har en mycket spännande och annorlunda bakgrund. Från ett ghetto i Atlanta, Georgia, till dagens internationella framgångar som organisationskonsult – en livsresa som har gett honom unika erfarenheter och en fördjupad insikt i mänskligt beteende och drivkrafter. Och kunskap om hur man bemästrar de utmaningar som är förknippade med  hög prestation under stor press.
 
Med inlevelse, tydliga exempel och interaktion med åhörarna levereras ett seriöst budskap på ett mycket underhållande sätt. Manuels föredrag är en inspirerande upplevelse och tankeväckare, som berör och lever kvar länge. 

2012 fick Manuel ta emot Stora Talarpriset med juryns motivering:
”Manuel Knight är en föreläsare i världsklass. Med ett stort och varmt hjärta och äkta engagemang visar han vägen till verklig förändring, förbättring och framgång för människor och organisationer. Ett möte med Manuel är en väckarklocka för våra inneboende krafter och lämnar ett bestående intryck”. 

Föreläsningen hålls på svenska eller engelska 

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm