Lasse Gustavsson

InspirationPersonlig utvecklingSvenska föreläsare
1981 sökte Lasse Gustavsson till brandkåren i Göteborg och fick till sin stora glädje anställning och fick börja en helt ny utbildning. I maj samma år brännskadades han och en äldre kollega i samband med en utryckning.

Hans kollega avled, men Lasse fick chansen att börja om en gång till. Efter två års rehabilitering återgick han till utryckningstjänst. Detta tack vare gott kollegialt stöd samt en arbetsgivare som trodde på hans förmåga, trots hans skador.

1989 tog han tjänstledigt och studerade friskvård och hälsopedagogik i två års tid. Den utbildningen gav honom "körkort på livet", med många fantastiska redskap i konsten att bygga upp ett liv med kvalitet. Stärkt av denna resa sa Lasse upp sig och har sen dess arbetat som freelance-utbildare. En uppskattad föreläsare som berättar om sina erfarenheter från livet. Lasse nämns ofta i media som "brandmannen som kom igen" och har under ett flertal år hållit mycket välbesökta föreläsningar och kurser för företag och organisationer. 

Lasse är hälsopedagog med inriktning på debriefing, mental träning och organisationsutveckling samt inom The Human Element.

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm