Karina Hollekim

DrivkraftInspirationInternationella talareMotivation
Karina delar med sig sin historia om att gå sina egna vägar och utforska dem, oavsett om hon ska bestiga toppen av ett fjäll eller flytta egna gränser. Hennes otroliga resa kommer att utmana deltagarna att våga drömma och ge inspiration till att följa sina drömmar.

Karina är internationellt känd som base-hoppare och var en av världens bästa friåkare på skidor när livet tog en hastig vändning hösten 2006. Ena ögonblicket såg hon fram mot en ny äventyrsdag på jobbet på 8 000 fots höjd – sekunden senare trasslade linorna på fallskärmen in sig i varandra och hon dånade i marken i runt 100 km/h.

Hon hade änglavakt och och svävade mellan liv och död i flera dagar. Hon mötte sitt livs största utmaning : Att komma tillbaka till livet!

Karina genomgick 20 operationer och spåddes ett liv i rullstol. För första gången i sitt liv blev hon beroende av andra än sig själv. Mot alla odds är hon idag tillbaka på skidor i fjällen där hon hör hemma.

Hennes otroliga äventyr och livsgnista blev uppfattat av filmskaparen Jens Hoffmann som gjorde en en prisbelönt dokumentär som följer Karinas historia under en femårsperiod.

Detta är den gripande historien om att komma tillbaka efter en motgång , att aldrig ge upp och att hitta en ny mening med livet. Det som förut handlade om att ständigt utföra halsbrytande stunts, handlade plötsligt för Karinas del om att lära sig att gå igen!

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka

Liknande föreläsare

________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm