Johan Noren

InspirationKreativitetMotivationSvenska föreläsare
Johan Norén är en mycket uppskattad föreläsare med sin förmåga att få människor och företag att stanna upp och tänka före. Konsekvensen av en tanke är en av Johans inspirations föreläsningar som skapar möjlighet för åhörarna att göra något som är riktigt svårt, nämligen att stanna upp och tänka före och därefter ta beslut att antigen starta eller sluta något. Johan pratar om vikten i att våga ta beslut och kraften i att våga sätta tydliga mål.
 
En av Johan Norens resurser är att han talar om egna upplevelser och erfarenheter. Han är engagerande, motiverande och känslosam föreläsare som får lyssnarna att känna sig berörda. Han blandar genom att gå i och ur känslor och lämnar ingen oberörd.

Hans föreläsningar brukar skapa mycket känslor, tankar och frågor som sätter igång processer.
En av Johan Norens resurser är att han talar om egna upplevelser och erfarenheter. Han är engagerande, motiverande och känslosam föreläsare som får lyssnarna att känna sig berörda.

Hans föreläsningar brukar skapa mycket känslor, tankar och frågor som sätter igång processer.

Så arbetar Johan Norén
Johans föreläsningar är otroligt inspirerande och där många efteråt vågar ta beslut för sitt och sin arbetsplats bästa. Att komma till insikt med att man själv bär ansvaret till att nå sina drömmar skapar en ökad kreativitet och lust att växa som människa och får arbetsplatsen att utvecklas.
Han lyckas med konststycket att se problem som utmaningar och att konsekvent vända minus till plus.
Johans mål är att inspirera och motivera Individer och företag genom att leta fördelar kunna hämta och plocka ut sitt bästa jag. Att öka handlingskraften samt kraften i att ta beslut. Att öka energinivån där den värdefulla slutprodukten är må bra med ökad produktivitet.

Johan Norén passar till:
Att inspirera företag och arbetslag genom att frigöra energi och vända minus till plus för att skapa en ökad produktivitet och hämta kraften i förändringsprocesser.

Johan har fått tidigare kommentarer så som:
"Passar ledare, ledningsgrupper och bolag generellt om inte annat så får man sig själv en tankeställare och blir enkelt otroligt motiverad."
- David Rönnberg CEO Indiska Magasinet AB

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm