Jan Bylund

Artister / HumorHumorInspirationPersonlig utvecklingSvenska föreläsare
Ingen generation har levt i en mer föränderlig tid än vår. Spännande säger många, skrämmande säger andra. Kanske ligger verkligheten någonstans mittemellan. Sanningen är den att det aldrig ställts så stora krav på oss som nu. Vi ska vara goda föräldrar, friska, göra karriär, vara medvetna och helst ska vi göra allt på samma gång. Vissa klarar detta, men många orkar inte med sina egna och andras förväntningar. Oavsett vilken av dessa grupper man tillhör har man stort utbyte av Jan Bylunds föreläsning.

Syftet med föreläsningen är att hitta en personlig trygghet där man inte behöver ljuga eller låtsas kunna allt för att behålla jobbet. En stor del av föreläsningen handlar om personlig utveckling, hur man ser på sig själv med andras ögon och genom detta får ett bättre självförtroende. "Våga fråga, våga vara korkad" sammansvetsar och motiverar personalen samtidigt som man har roligt. Ni kommer att känna igen situationer, på jobbet och privat, och ni får höra många sanningar.


Jan Bylund är "den lilla norrlänningen" från Släng dig i brunnen. Jan Bylund blev utmämnd av Expressens läsare till Sveriges bästa ståupp-komiker 2004.

Han arbetar idag som konferencier, underhållare, programledare och föredragshållare.

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm