Ingvar Bengtsson

LedarskapMotivationSvenska föreläsareTeam
Ingvar Bengtson har jobbat som konsult i eget bolag sedan 1979.Han har en upplevelseorienterad erfarenhet av teamutveckling, ledarskapsutveckling och personlig utveckling i konsultrollen. Det innebär att han har praktiserat och jobbat med utveckling av enskilda individer, grupper och lag under snart 30 år. Han har visat att han har en mycket hög förmåga att säkerställa en effektivisering inom beteendeområdet.

Ingvar har jobbat inom organisationer, företag, föreningar, näringsliv, offentlig verksamhet samt med enskilda idrottsutövare, och redovisat mycket goda resultat. Han har sedan 10 år tillbaka ett nära samarbete med SIQ – Institutet för Kvalitetsutveckling.

Ingvar är en mycket uppskattad föreläsare vid aktiviteter som t ex Vinnande Ledarskap, Kompetensmässan och hos Bestseller. Han vinner ofta statistiken på den mest uppskattade föreläsaren på konferenser.och ligger mycket högt på talarförmedlares rekommendationslistor.Ingvar har i 10 år jobbat med deltagare i Olympiska Spel, flera av åren under Svenska Olympiska Kommitténs paraply. Han har jobbat med alpina skidlandslaget, badmintonlandslaget, damhandbollshandbollslaget samt med många namnkunniga enskilda idrottare.

Meriter:
Deltagit i 15 VM, 25 SM, Kvalat i 3 Olympiska satsningar. Deltagit i OS-84.
VM 3:a i Finnjolle (Olympisk klass), VM 11:a
VM 4:a, 5:a, 10:a, 17 i OK-jolle VM
SM 1:a, 2:a, 2:a I Starbåt (Olympisk klass)
EM 4:a, 8:a Starbåt

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka

Liknande föreläsare

________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm