Dr. Kjell A Nordström

FramtidInspirationLedarskapSvenska föreläsare

Ledande forskare om multinationella företag

Dr. Kjell A. Nordström är en av Sveriges absolut främsta föreläsare och är även mycket känd internationellt. Han är ekonomie doktor på Handelshög- skolan och arbetar även som rådgivare till företag och politiker både i Sverige och internationellt.

Dr. Kjell A. Nordström talar om multinationella företag och om de globala marknaderna. Hans böcker har nått stor internationell framgång och hans sätt att föreläsa väcker alltid stor uppmärksamhet.

Dr. Kjell A. Nordström är känd som en av Europas ledande forskare kring multinationella företag och den globala marknaden. Han har tillsammans med Jonas Ridderstråle skrivit böckerna, Funky Business, Karaoke Capitalism och Funky Business Forever. Samtliga böcker har nått en stor internationell publik.

Han har blivit intervjuad i tidningar som Fortune, Fast Company, Time Magazine, Financial Times, Paris Match och TV-bolag som CNN och CNBC. Dr.Kjell A. Nordström är även ett återkommande namn i toppen på internationella listor över de viktigaste namnen inom management.

Dr. Kjell A Nordström är en mycket eftertraktad föredragshållare som väcker uppmärksamhet både för det han säger och för sitt sätt att framföra budskapet, men inte minst för sitt utseende. Han är en dynamisk och mycket uppskattad föreläsare som vid ett flertal tillfällen har agerat som rådgivare för svenska företag som blivit multinationella. Att lyssna till Dr.Kjell A Nordström kan beskrivas som mer show och performance än föredrag, men ger samtidigt ett viktigt och akademiskt underbyggt innehåll.

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka

Liknande föreläsare

________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm