David Phillips

FramtidInspirationInternationella talareSvenska föreläsare

Den magiska vetenskapen bakom storytelling

I tiotusentals år har berättelser skapat erövring och förintelse; påverkat och bryggat kunskap mellan generationer. I dag omsätter storytelling i filmer, spel och böcker mer än någon annan enskild industri. Förklaringen är enkel - det finns inget mäktigare, starkare och mer påverkande än storytelling - det är den Trojanska hästen inom presentationsteknik och kommunikation. 

I föreläsningen Den magiska vetenskapen bakom Storytelling får du genom konkreta exempel lära känna de biologiska och neurologiska krafterna som finns i storytelling. Du kommer även att ta med dig konkreta verktyg som du kan omsätta direkt i din vardag för att skapa effekter du aldrig tidigare kunnat uppnått med traditionella tekniker inom kommunikation.

David JP Phillips är internationell föreläsare, författare till boken How To Avoid Death 
By PowerPoints som sålts i över 30 länder och ägare till Sveriges största företag inom presentationsteknik. Tack vare hans skickliga framställningsteknik och knivskarpa fokus på att besvara frågan ”varför” från ett neurologisk och biologiskt perspektiv har han placerat sig som en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och utbildare inom presentationsteknik och retorik. 

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm