Annika R Malmberg

FörsäljningHumorInspirationLedarskapSvenska föreläsare

När resultatet räknas

Annika R Malmberg är en av Sveriges mest anlitade och inspirerande föreläsare. Annika har genom åren inspirerat och tränat tusentals människor. Få saker kan få en människa så tillfreds som känslan av framgång, men vad är egentligen framgång och hur kommer man dit? Hur definierar man sin egen framgång och lär sig hitta nycklarna till det som kan göra att man verkligen blir stolt över sig själv och det man uträttar både på jobbet och privat. Hur hittar man den där glöden som finns inom oss alla? 
 
Framgång är en känsla som man upplever inom sig själv, inför sig själv. Jag tror alla människor vet att det finns en utvecklingspotential inom oss. Hur den ser ut beror på våra förutsättningar, men det finns inte en enda person som inte kan bli något mer än den de är idag. När vi närmar oss något som vi vill ha och som är viktigt för oss tänds elden inom oss. Den där elden som kan få en människa att gå hur långt som helst, utan att ha en enda fundering på att stanna upp eller sakta ned tempot. 
 
Syftet med föreläsningen:
Få en nyanserad bild av vad framgång egentligen är och en förståelse om hur framgång kan definieras på olika sätt beroende på vem man är. Få mängder med tips om hur man kan få ut mer av sig själv och andra och uppleva en större glädje i sitt liv.
Vad är framgång?
Personliga varumärket – ta makten över hur du uppfattas av andra
Bygg på dina styrkor – bästa tipsen hur du identifierar dina styrkor och sedan utvecklar dem för att få bästa förutsättningar i yrkeslivet
Din självbild styr dina möjligheter att nå framgång
Hantera motgång och misslyckanden
Hur gå stark ur jämförelse och undvika avundsjuka
Ensam är stark – tillsammans blir du starkare. Konkreta tips för hur du kan få den hjälp du behöver av andra och få samarbetet att fungera på alla plan. 

 Under flera år har Annika som själv kallar sig framgångsexpert hjälpt tusentals individer, grupper, chefer och säljare till förbättrade resultat och en ännu större framgång. Här kommer hon dela med sig av sina bästa tips för karriär, samarbete och personlig utveckling. 
Annika har varit med och coachat/tränat följande organisationer till att bli mer fokuserade på kundservice och sälj: Skandiabanken, Skandia, Länsförsäkringar, BGC, Telia och SBAB.

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka

Liknande föreläsare

________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm