Andra Generationen

Artister / Humor
Andra Generationen är absolut ett band som bör upplevas live!

Bandet består till största delen av musiker med ursprung i det forna Jugoslavien. När de sätter sin traditionella sångstil, rytmer och instrument i en svensk miljö uppstår ett sväng som av fler och fler definieras som rent oemotståndligt! Balkanröj!

Att Andra Generationen vet hur man får igång publiken har sin grund i den tradition av långa spelningar i samband med bröllop och andra festligheter där orkestern förväntas att underhålla bokstavligt talat under hela festen - en spelning kan lätt pågå i sex timmar med bara kortare avbrott. 

Vad har då hänt sedan skivdebuten 2004?

Efter ha varit med i Melodifestivalen 2 gånger, gjort en VM-låt till fotbollslandslaget, medverkat i Allsång på Skansen m.m har nu bandet laddat om! In i studion gick de med instrument som zurla, säckpipa, tapan, tarabuka, tambura och bouzouki och ett knippe helt nyskrivna låtar - resultatet är gruppens tredje album "Hippare Hoppare", där bandet flyttar gränserna i balkangenren, blandar frisk traditionellt med nytänk. Resultatet? Ett otroligt sväng och en ljudbild där nytt och gammalt blandas på ett helt naturligt och harmoniskt sätt!

Intresserad?

Kontakta oss genom nedan formulär!
Skicka
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och Stockholm