Bestspeakers - Talare, föreläsare och artister

Talarförmedling utan mellanhänder

Vi jobbar direkt mot våra föreläsare, talare, artister och moderatorer vilket gör att ni kan få snabb service och bra priser.

Vem vill du boka?

Här ser ni ett axplock av våra föreläsare, talare, artister och moderatorer. Beroende på vad ni är ute efter så kan vi ordna allt ifrån lokala talanger till John Cleese. Vi kan förmedla föreläsare inom ett flertal olika kategorier såsom hälsa, kommunikation, ledarskap, motivation och inspiration. Välj bland ett flertal kända manliga och kvinnliga föreläsare och talare från både Sverige och andra länder. Klicka på de färgade kategorierna för att filtrera ut någon som passar ert arrangemang.

Letar ni efter en specifik person som inte är med på vår hemsida, tveka inte att kontakta oss.

Talare / Föreläsare
Moderatorer / Artister

Sök
 • Frank Abagnale

  I mer än 30 år har Frank Abagnale bistått FBI i deras arbete med att bekämpa ekonomisk brottslighet. Vem kan vara mer lämpad? I sin tidiga ungdom gäckade han under fem års tid FBI och polisen med falska identiteter och löste in falska checkar över hela USA och i 26 andra länder.
  InspirationInternationella talareSäkerhet
 • Lars Adaktusson

  Lars var tidigare nyhetsankare i Aktuellt, där han även varit inrikespolitisk reporter samt korrespondent i Wien och Washington.
  Moderatorer
 • Göran Adlén

  Trendforskare, kommunikationsstrateg och pedagog och två gånger nominerad till årets talare.
  FramtidLedarskapMarknadsföringSvenska föreläsare
 • Kattis Ahlström

  Kattis Ahlström är en av våra största TV-personligheter och en uppskattad moderator, konferencier och debattledare.

  Kattis har varit chefredaktör på Icakuriren och startat och drivit tidningen och tv-programmet ”Kattis & Company”.
  Kattis Ahlström har ett stort socialt engagemang i flera välgörenhetsorganisationer och har just avslutat sin tjänst som generalsekreterare på BRIS.
  InspirationKommunikationModeratorerSvenska föreläsare
 • Angela Ahola

  Fil. Dr. Psykologi Angela Ahola har sedan 17 år erfarenhet av att arbeta med det första intrycket, ickeverbal kommunikation i ett affärsmässigt sammanhang, stereotyper och juridiska bedömningar. 
  KommunikationSvenska föreläsareTeamVarumärken
 • Oskar Andermo

  Hur du använder din telefon för framgång i livet och företaget! Teknologi är överallt och här för att stanna. Använt på fel sätt skapar en telefon stress och påverkar din hjärna på ett negativt sätt.  
  Men… det är inte telefonen det är fel på, det är användaren. 
  DrivkraftFörsäljningHälsaMotivationSvenska föreläsare
 • Agneta Andersson

  Proaktiv utveckling. Mental friskvård hjälper dig att reglera stress och påfrestning, dessutom att styra hur du reagerar, relaterar och agerar.
  HälsaSvenska föreläsare
 • Mikael Andersson

  Talare utan armar och ben som med mod, envishet och en enorm vilja visar att en positiv attityd kan försätta berg.
  InspirationSvenska föreläsare
 • Stefan Andersson

  Precis som du har jag mött flera av livets sidor och insett vikten av att få utlopp för alla sorters känslor. Jag talar om inspiration och bristen på inspiration. Om att slåss för att behålla det kreativa flödet och vad som 
  Artister / HumorInspirationKommunikationSvenska föreläsare
 • Rasmus Ankersen

  Hur skapar man en vinnarmentalitet? Det är det många som undrar men den som kanske bäst kan svara på det är Rasmus Ankersen.
  DrivkraftInternationella talareKreativitetMotivationPersonlig utveckling
 • Paula Asarnoj

  Paula Asarnoj har en lång och bred bakgrund inom media där hon växlat mellan olika roller både framför och bakom kameran/mikrofonen.
  Moderatorer
 • Robert Aschberg

  Robert är mest känd som programledare för TV3-program som Diskutabelt, Folkhemmet, Insider, Grannfejden och Expedition Robinson.
  EntreprenörskapHumorKreativitetLedarskapSvenska föreläsare
 • Augustifamiljen

  Augustifamiljen bildades 2006 som ett hobbyprojekt av flera medlemmar ur Håkan Hellströms band. Sedan dess har deras popularitet växt rejält, inte minst pga deras 5 säsonger som husband i SVT.
  Artister / Humor
 • Christian Azar

  Christian Azar har en bakgrund inom fysik och han är för närvarande professor i energi och miljö vid Chalmers.
  MiljöSvenska föreläsare
 • Alexander Bard

  Having made a habit of lecturing dressed in wildlife-trekking shorts and a characteristic Nietzschean moustache, scribbling his notes on huge whiteboards rather than parading another predictable power-point presentation, the larger-than-life Alexander Bard.
  FramtidNytänkandeSvenska föreläsareTänkologi
 • Bengt Gejrot

  Bengt Gejrot är en av nordens mest erfarna och engagerade föreläsare inom försäljning.

  Bengts fokus är att öka din förståelse för hur du kan göra din kund mer framgångsrik samt att effektivisera ditt arbete med att skapa nya affärer. Bengt har under åren arbetat med att utveckla säljprocesserna i mer än 400 företag i Sverige, Norden och globalt .
  FörsäljningInternationella talareSvenska föreläsare
 • Ingvar Bengtsson

  Ingvar Bengtson har jobbat som konsult i eget bolag sedan 1979.Han har en upplevelseorienterad erfarenhet av teamutveckling, ledarskapsutveckling och personlig utveckling i konsultrollen.
  LedarskapMotivationSvenska föreläsareTeam
 • JP Bergkvist

  Jan Peter "JP" Bergkvist har varit aktiv inom området “hållbara affärer” på ledande funktioner i hotellnäringen sedan tidigt nittiotal.
  FörändringLedarskapMiljöSvenska föreläsare
 • Yngve Bergkvist

  Utifrån en galen idé har han skapat ett internationellt välkänt imperium av is, snö och design – ICEHOTEL. En över tjugo år lång resa från en igloo på 60 kvadratmeter till världens största hotell av is och snö på ca 5500 kvadratmeter.
  DrivkraftEntreprenörskapKreativitetMarknadsföringSvenska föreläsare
 • Agne Bergvall

  Agne Bergvall är en av personerna bakom det svenska friidrottsundret Carolina Klüft. Som tränare för flera av landets främsta aktiva friidrottare har han en hel del erfarenheter att dela med sig av till andra ledare.
  LedarskapMotivationSvenska föreläsare
 • Erik Black

  Erik Black är en väldigt underhållande och duktig Speed Painter från Paris som målar med lim på svarta canvas tavlor som han sedan kastar glitter på som resulterar i otroligt häftiga och snygga porträtt.
  Artister / Humor
 • Tony Blair

  Storbritanniens premiärminister 1997-2007 och idag är Tony Blair Quartet Representative i Mellanöstern där han representerar USA, FN, Ryssland och EU för att hjälpa till i konflikten mellan Palestina och Israel.
  Internationella talareKommunikationLedarskap
 • Ebba Blitz

  Hon har varit programledare för TV4, Kanal 5 och K-World och har bland annat lett programmet Draknästet i SVT.
  Moderatorer
 • Sir Bob Geldof

  Sir Bob Geldof började sin karriär i bandet Boomtown Rats på 70-talet. Efter att varit i Etiopien i mitten av 80-talet och sett de vidriga levnadsvillkoren skrev han den kända låten ”Do they know it’s Christmas?”.
  DrivkraftFörändringInternationella talare
 • Hanne Boel

  Born in a Copenhagen suburb in 1957, Hanne Boel graduated from The Royal Danish Academy of Music in 1980 followed by a year at The Berklee School of Music in Boston.
  Artister / Humor

Bestseller tipsar

För mycket att välja bland?

På följande sidor hittar ni några föreläsare, artister och moderatorer som fungerar till de flesta arrangemang.

Svenska Föreläsare

Internationella Talare

Artister

Moderatorer

________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om Executive Day 2017 som vi har i Göteborg och StockholmBokningsinformation

Våra Föreläsare

Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med både kända och mindre kända svenska och internationella föreläsare, talare och moderatorer som ni kan boka till ert arrangemang. Oavsett om ni är på jakt efter en inspirerande talare till en kostföreläsning eller inspirationsföreläsningar kan vi förmedla rätt person till rätt evenemang.

Våra Artister

Genom vår tidigare show OnStage har vi fått bra kontakt med artister och agenturer. Gör ert arrangemang oförglömligt genom att boka en artist. Vi kan förmedla både internationella och svenska artister. Det går lika bra att boka till kick-offen som till ert bröllop!

Boka föreläsare, boka talare eller boka artister

Vill ni boka föreläsare från vår sida?
Eller hittar ni inte just den föreläsare ni söker på vår hemsida?
Kontakta oss för tips och idéer om vem som kan passa bäst för just ert arrangemang!
Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka talare, artister och moderatorer!
Kontakta Bestspeakers för bokning och mer information.


Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka