Svenska föreläsare

Det finns många svenska entreprenörer, idrottsstjärnor och artister som gärna delar med sig av sina erfarenheter, idéer och tankar. Lyssna på Jörgen Ooms ord om att våga vara bäst, Olof Röhlanders föreläsning om vikten av orealistiska mål eller låt Tina Thörner berätta om att allt faktiskt är möjligt. Vi kan förmedla Sveriges bästa föreläsare, en bra investering för alla er som vill ha en riktigt bra talare på er nästa konferens, mässa eller evenemang. Här är ett axplock av svenska talare ni kan boka genom Bestspeakers.

För en mer omfattande lista över svenska talare, se Bestspeakers - Talare, Föreläsare och Artister eller kontakta oss om ni vill ha tips om den perfekta föreläsaren inför just ert arrangemang.
 • Magnus Helgesson

  12 år gammal var Magnus Sveriges yngste företagare 1982. 11 år senare startar Magnus, Ulf Haggren och Leif Olsson den första Harrys restaurangen som skulle bli en resa från 0-700 miljoner i omsättning.
  Lyssna på Magnus och hör honom berätta hur han började sin karriär med att sälja begagnade frimärken och hela vägen till att leda en koncern med 1000 anställda. Han entusiasm smittar av sig och man blir oerhört inspirerad att utveckla sig själv och sitt företag.
 • Kenth Hultqvist

  Som förbundskapten i bandylandslaget har Hultqvist tilldelats Riksidrottsförbundets och Svenska Sportjournalistförbundets Fair Play-pris år 2000.
 • Lars-Johan Jarnheimer

  Lars-Johan Jarnheimer är inte som de flesta andra verkställande direktörer. När andra gick på Handelshögskolan intervjuade han rockartister, stående till knäna i lera.
 • Magnus Lindkvist

  Magnus Lindkvist är framtidsstrategoch föreläsare inom omvärldsanalys och trender och ägnar sin tid åt att jaga bra idéer världen runt. Han är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm och UCLA, och han är aktiv medlem i det Amerikanska trendseminariet TED (Technology, Entertainment & Design) som arrangerar årliga konferenser med världskändisar.
 • Jörgen Oom

  Jörgen Oom talar om att våga vara bäst, om det vinnande laget och om hur vi klarar detta utan att känna stress.
 • Mats Petersson

  Låt Mats Petersson, som i 15 år arbetat med kost- och hälsofrågor (bl a för Tre Kronor) på ett roande och lättsamt sätt lära dig hur du hittar kraft att jobba motiverat och ändå har energi kvar så att du orkar vara ledig!
 • Annelie Pompe

  Ta ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande och motiverande föredrag!
 • Olof Röhlander

  Årets talare 2011 talar gärna om motivation och inspiration och om vikten att sätta upp orealistiska mål. Mål ska vara inspirerande, inte realistiska.
 • Tina Thörner

  Kartläsare och rallysportprofil, damvärldsmästare tre gånger. Tina Thörner talar om att allt faktiskt går, bara man tror på det och vill det tillräckligt mycket. Med positivt tänkande skapar man sin egen lycka och dessutom ordnar man till självförtroendet.

Boka föreläsare

Vill ni boka svenska föreläsare från vår sida?
Eller hittar ni inte just den föreläsare ni söker på vår hemsida?
Kontakta oss för tips och idéer om vem som kan passa bäst för just ert arrangemang!
Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka Sveriges bästa talare, föreläsare, artister och moderatorer.

Kontakta Bestspeakers för bokning och mer information.

Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka