Internationella talare

Låt er inspireras av internationellt välkända säljexperter, entreprenörer, äventyrare och skådespelare. Hitta en bra föreläsare som får er att tänka nytt, vidga vyerna och motivera er inför kommande uppgifter. Motivation, kreativitet och inspiration är nyckelord som beskriver de talare vi kan förmedla. Perfekt för er som vill erbjuda det lilla extra inför kommande mässa, personalfest, kick-off eller konferens. Vad sägs om att låta er inspireras av säljexperten Warren Greshes eller låta Sir Ranulph Fiennes motivera medarbetarna att prestera sitt bästa? Eller låta John Cleese locka fram både skratt och nya idéer? Här är ett axplock av de internationella föreläsare ni kan boka genom Bestspeakers. 

För en mer omfattande lista över vilka föreläsare vi kan förmedla, se Bestspeakers - Talare, Föreläsare och Artister eller kontakta oss om ni vill ha tips om bra alternativ inför just ert arrangemang.
 • Rasmus Ankersen

  Hur skapar man en vinnarmentalitet? Det är det många som undrar men den som kanske bäst kan svara på det är Rasmus Ankersen.
 • John Cleese

  John Cleese lär oss hur vi tränar upp vår kreativa förmåga. Han lär oss knepen som får oss alla att formligen spruta ut nya idéer.
 • Bruce Dickinson

  Bruce Dickinson, är en entreprenör med många strängar på sin lyra. Han är kommersiell pilot, kreativ affärsman, radioprogramledare, författare, manusförfattare, skådespelare, marknadsdirektör och låtskrivare. Bruce har även blivit rankad på top-tio-listan i fäktning i Storbritannien.
 • Sir Ranulph Fiennes

  Sir Ranulph Fiennes har organiserat och genomfört åtskilliga expeditioner till såväl Nord- som Sydpolen. I en fantastisk och inspirerande berättelse visar han hur du genom att vidga gränserna för din motivation och anta nya utmaningar kan prestera ditt bästa!
 • Warren Greshes

  Warren Greshes, en av världens främsta säljexperter, kommer för att lära oss att
  förändra vårt sätt att tänka när det gäller försäljning. Du får med dig en handlingsplan som
  visar hur du kan öka din försäljning på 30 dagar.
 • Sahar Hashemi

  Efter utmärkelserna ”Young Global Leader” och ”20 Most Powerful Women in Britain” så räknas Sahar numera som en stor förebild för många företagsledare i Storbritannien.
 • Karina Hollekim

  Karina är internationellt känd som base-hoppare och var en av världens bästa friåkare på skidor när livet tog en hastig vändning hösten 2006. Ena ögonblicket såg hon fram mot en ny äventyrsdag på jobbet på 8000 fots höjd – sekunden senare trasslade linorna på fallskärmen in sig i varandra och hon dånade i marken i runt 100 km/h.
 • Björn Kjos

  Under Björns kraftfulla ledning expanderade Norwegian starkt. Nyckeln till framgång enligt Björn är att ha den mest moderna flyplansflottan som drar mindre bränsle och är mindre miljöförstörande. 
 • Nando Parrado

  Fredagen 13 oktober 1972 mister ett flygplan kontrollen över Anderna. Båda vingarna rivs av i mötet med bergssidan samtidigt som flygplanet klyvs mitt itu. Nando Parrado överlevde och var även en av dem som gick för att hämta hjälp.
 • Aron Ralston

  Har du den mentala styrkan att med hjälp av en slö fickkniv amputera din egna arm?
  Att bara tänka tanken får många av oss att rysa av illamående. Men detta var vad som hände Aron Ralston 2003.
 • The Scary Guy

  Vem är han? Det sägs att han är den mest kraftfulla människan för att förändra världen idag. Hans målsättning är att fullständigt eliminera hat, våld och fördomar.
 • Randi Zuckerberg

  Randi Zuckerberg är en amerikansk internetentreprenör. Hon var tidigare marknadschef på Facebook, och är äldre syster till företagets grundare Mark Zuckerberg. Hon nominerades till en Emmy Award 2011 för sin innovativa täckning av 2010 års presidentval som integrerade nätet och TV-bevakning i ett unikt format.
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om våra ledarskapseminarier i Göteborg, Stockholm och Malmö.Bland nästa års föreläsare: Fredrik Eklund , Fredrik Reinfeldt, Nando Parrado och Monica Lewinsky.

Boka talare

Vill ni boka internationella talare från vår sida?
Eller hittar ni inte just den talare ni söker på vår hemsida?
Kontakta oss för tips och idéer om vilka internationella namn som kan passa bäst för just ert arrangemang!
Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka bra talare, föreläsare, artister och moderatorer!

Kontakta Bestspeakers för bokning och mer information.

Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka