Moderatorer

Här är ett axplock av de moderatorer ni kan boka genom Bestspeakers. Vi kan erbjuda ett brett urval av välkända namn, vad sägs om Lars Adaktusson, Ebba Blitz, Kristin Kaspersen, Mi Ridell eller Renée Nyberg? Samtliga moderatorer har erfarenhet av att uppträda inför både stora och små publikskaror och kan leda diskussioner eller debatter på ett professionellt och inspirerande sätt. Genom Bestspeakers kan du enkelt hitta och boka landets bästa debattledare eller konferencierer.

För en mer omfattande lista över vilka moderatorer vi kan boka till ert evenemang, se Bestspeakers - Talare, Föreläsare och Artister eller ta kontakt med oss.
 • Lars Adaktusson

  Lars var tidigare nyhetsankare i Aktuellt, där han även varit inrikespolitisk reporter samt korrespondent i Wien och Washington.

 • Paula Asarnoj

  Paula Asarnoj har en lång och bred bakgrund inom media där hon växlat mellan olika roller både framför och bakom kameran/mikrofonen.

 • Ebba Blitz

  Hon har varit programledare för TV4, Kanal 5 och K-World och har bland annat lett programmet Draknästet i SVT.
 • Lydia Capolicchio

  Journalist, debattledare, krigskorrespondent, nyhetsreporter, programledare - Lydia Capolicchios meritlista går inte av för hackor.

 • Kristin Kaspersen

  Vi har sett Kristin Kaspersen i den rollen vid flera stora TV-evenemang som till exempel Idrottsgalan, Cancergalan och Melodifestivalen.

 • Antoni Lacinai

  Antoni arbetar som professionell moderator och talare. Han har dessutom i författarskap skrivit Sveriges första bok direkt riktad till moderatorer.
 • Renée Nyberg

  Som välrennomerad programledare och journalist blev Renée Nyberg den första att lyckas få en intervju med Trustor-härvans Joachim Posener. En merit som talar för sig själv!
 • Alexandra Pascalidou

  Hon har arbetat som producent på Fakta-redaktionen på SVT och varit programledare för Mosaik.
 • Mi Ridell

  Mi kan bokas som debattledare, moderator eller konferencier. Hon är alltid väl förberedd och engagerad oavsett ämne och publik. Mi kan även engageras som föreläsare med sina föreläsningar om kroppsspråket och våga vara glad – mindfulness.

________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om våra ledarskapseminarier i Göteborg, Stockholm och Malmö.Bland nästa års föreläsare: Fredrik Eklund , Fredrik Reinfeldt, Nando Parrado och Monica Lewinsky.

Boka Moderator

Vill ni boka moderatorer från vår sida?
Eller hittar ni inte just den debattledare ni söker på vår hemsida?
Kontakta oss för tips och idéer om vem/vilka som kan passa bäst för just ert arrangemang!
Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka moderatorer, talare, föreläsare och artister som lever upp till era förväntningar. 

Kontakta Bestspeakers för bokning av moderator och mer information kring våra tjänster.

Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka