Artister – för stora och små tillfällen

Här är ett axplock av de artister ni kan boka genom Bestspeakers. Ni kan hitta artister som passar perfekt för både stora och små arrangemang, exempelvis till mässor, företagsfester eller konferenser. Genom vår artistförmedling kan ni boka välkända utländska och svenska artister, talare och föreläsare. Välj bland artister såsom Brolle, Dogge Doggelito, Johnny Logan och Kate Ryan.

För en mer omfattande lista över vilka artister ni kan boka genom vår artisbokning, se Bestspeakers - Talare, Föreläsare och Artister eller kontakta oss om ni vill ha tips om den perfekta artisten för just ert arrangemang.
 • Brolle

  Brolle, eller Kjell Junior Wallmark som han egentligen heter, föddes den 10 november 1981. Han är född och uppvuxen i Inbyn, en liten by utanför Boden.
 • Dogge Doggelito

  Var med och startade svenska rap-gruppen The Latin Kings. har även medverkat i nästan alla stora festivaler, musik- och TV-program.
 • Peter Johansson

  2003 sökte sig Peter till London där han fick jobb i Queen-musikalen We Will Rock You. Under ca 2 1/2 år spelade han närmare 800 föreställningar i rollen som huvudpersonen Galileo.
 • Lasse Karlsson

  Nuförtiden är Lasse flitigt anlitad på ståuppklubbar runt om i Sverige. Listan på företag där Lasse har uppträtt är väldigt lång.
 • Johnny Logan

  När han var tretton hade han lärt sig att spela gitarr och började skriva låtar. Resten är musikhistoria.

 • Stefan Odelberg

  Intresset för magi började redan som barn. 1995 satte han ihop en magishow för barn och turnerade runt på olika skolor i Göteborg.
 • Kate Ryan

  Kate Ryan, som egentligen heter Katrien Verbeeck, är en belgisk sångerska. År 2007 fick hon en hit med Desireless tidigare låt Voyage, voyage och året därpå låten Ella, elle l’a.
 • Peter Siepen

  Discjockey. Peter Siepen växte upp i Stockholmstrakten. Efter att ha arbetat som busschaufför och med provning av microchips på RIFA, fick Siepen sitt första TV-jobb 1990 på Kanal 5 som programledare för Palladium top 10.
 • The Poodles

  Vi kan skräddarsy lite vad som helst från något snyggt, mindre ackustiskt till full, grym rockshow med bomber och granater!
 • Three D

  Three D består av tre färgstarka tjejer som alla på var sitt håll har lång erfarenhet inom artistbranschen. Marie, Jennie och Mari började sjunga ihop redan år 1997, under namnnet G.U.L.
 • Peter Wahlbeck

  En framtidsföreläsning med humor och inspiration ur Peter Wahlbecks perspektiv. Denna föreläsning är både en en väckarklocka och väldigt allmänbildande. Jag förklarar snarare vad som inte är hållbart och varför.

 • Augustifamiljen

  Augustifamiljen bildades 2006 som ett hobbyprojekt av flera medlemmar ur Håkan Hellströms band. Sedan dess har deras popularitet växt rejält, inte minst pga deras 5 säsonger som husband i SVT.
 • Panetoz

  Panetoz ställer på huvudet alla fördomar du haft om hur hiphop ska låta och hur man ska bete sig som förortskid från söder om Stockholm, världen. De har rötter i Afrika. Det hörs. De tycker att musik ska vara roligt. Det hörs. De har kämpat sedan 1997. Det märks.
________________________________

Hjärntillskott

Läs även mer om våra ledarskapseminarier i Göteborg, Stockholm och Malmö.Bland nästa års föreläsare: Fredrik Eklund , Fredrik Reinfeldt, Nando Parrado och Monica Lewinsky.

Boka artister

Vill ni boka artister från vår sida?
Eller hittar ni inte just den artist ni söker på vår hemsida?
Kontakta oss för tips och idéer om vem/vilka som kan passa bäst för just ert arrangemang!
Vi hjälper er snabbt och enkelt att boka artister, talare, föreläsare och moderatorer. Oavsett om ni är på jakt efter populära artister i Sverige eller artister från utlandet hittar vi det perfekta alternativet för just ert evenemang. 

Kontakta Bestspeakers för artistbokning och mer information kring våra tjänster.

Telefon: 031-701 36 75

Eller fyll i nedan formulär för att skicka ett mail till oss.
Skicka